Privacy Statement

Roetgerink Mode en Schoenen respecteert de privacy van alle gebruikers van onze site. Uw gegevens worden bewaard op een Secure Server. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens louter en alleen om uw bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor overige doeleinden zullen wij uw gegevens alleen gebruiken met uw toestemming.

Roetgerink Mode en Schoenen verkoopt uw gegevens niet

Roetgerink Mode en Schoenen zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Redenen voor het gebruik van uw gegevens

Roetgerink Mode en Schoenen gebruikt uw gegevens, die worden bewaard op een beveiligde server, om aan u de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren. Ook kunnen wij u via deze gegevens op de hoogte houden van het verloop van de bestelling.
  • Om onze service aan u te kunnen blijven verbeteren maakt Roetgerink Mode en Schoenen gebruik van webanalyses software in de vorm van Google Analytics. Hiermee meten wij, anoniem, hoe bezoekers onze website gebruiken. Deze gegevens worden gebruikt om de website te blijven verbeteren. Deze gegevens worden niet gekoppeld aan persoonlijke data.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website, en over speciale aanbiedingen en acties. Hiervoor moet u zich actief aanmelden, het is altijd nog mogelijk om u later weer af te melden.
  • Als u ervoor kiest een account aan te maken, hoeft u niet meer bij iedere nieuwe bestelling al uw persoonlijke gegevens in te vullen. U kunt een wachtwoord opgeven en in combinatie met uw e-mailadres volstaat dit om in te loggen op uw persoonlijke site.
  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, dan vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken wij alleen om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op onze marketingacties te meten.
  • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u er zelf voor kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. Wij zijn benieuwd naar uw mening, maar wij behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en feedback die u ons geeft, helpen ons om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Uw gegevens verwijderen

U heeft altijd het recht op verwijdering van de door u opgegeven persoonsgegevens. Mocht u hiertoe besluiten, dan kunt u contact opnemen met ons. Wij verwijderen op uw aangeven al uw gegevens van onze server.

Fashion punten sparen, exclusieve aanbiedingen en nog veel meer voordeel!

Naar Fashion Card
Divide