SALE

Er is volop sale in onze winkel!

Op onze damesafdeling, op onze R-Base damescollectie, op de kinderafdeling (óók op kinderschoenen) en in onze schoenenwinkel krijgt u 20% extra kassakorting op alle sale-artikelen.

Op onze herenafdeling en op onze R-Base herencollectie profiteert u van 3 halen 1 betalen.

*Online kunt u niet profiteren van deze actie. Deze actie geldt alléén op artikelen met aangehecht actie-label.


WIN EEN TESLA bij aankoop van een CARL GROSS KOSTUUM

Tot en met 31 augustus 2017 maakt u bij aankoop van een CARL GROSS kostuum kans op een Tesla Model 3!
Koopt u in onze winkel een kostuum van CARL GROSS, dan ontvangt u bij de kassa een wedstrijdflyer. Op deze flyer staat de unieke registratiecode waarmee u kunt deelnemen aan dit luxe kansspel.

Heeft u een wedstrijdflyer gekregen? Registreer hier uw unieke code. Let op, deelname aan deze actie is mogelijk tot 31 augustus 2017. Na deze datum vervalt uw registratiecode en kunt u niet meer meedoen aan de actie.

De verloting van de Tesla’s gebeurt door een trekking van 6 uit 36. Deze procedure is vergelijkbaar met de lotto. Na afloop van de trekking controleert een notaris of er een winnaar is. De winnaar wordt persoonlijk geïnformeerd door Création Gross GmbH & Co KG.

Tevens ontvangt u na deelname aan het kansspel automatisch per e-mail een tegoedbon welke u recht geeft op 20% korting bij aanschaf van een CARL GROSS kostuum in onze winkel. Deze tegoedbon is geldig tot 31 december 2017. De tegoedbon is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Op vertoon van uw legitimatie en tegen inlevering van de bon wordt uw korting bij de kassa verrekend.

Alleen meerderjarigen mogen deelnemen aan dit kansspel. Iedereen mag slechts één keer deelnemen. De volledige Algemene Voorwaarden kunt u hier vinden.

Fashion punten sparen, exclusieve aanbiedingen en nog veel meer voordeel!

Naar Fashion Card
Divide