FASHION EVENTS

KORTING T/M 50% | ALLEEN IN ONZE WINKEL*
Profiteer nu op al onze afdelingen van kortingen tot en met 50%.
*Online ontvangt u tot en met 30% korting op geselecteerde sale artikelen. 


EK PASSION STAR 2017
Met trots mogen wij vertellen dat wij de EK Passion Star 2017 hebben gewonnen, voor passie met traditie, creativiteit en heel veel emotie!
De Passion Stars zijn vrijdag 15 september j.l. voor de zevende keer feestelijk uitgereikt in Bielefeld, Duitsland. Zo’n zeshonderd gasten woonden de avond bij en zagen hoe drie retailers, waaronder Roetgerink, een Passion Star in ontvangst mochten nemen. Er werd ook een publieksprijs uitgereikt. 
“De jury roemt de constante evolutie van Roetgerink, met telkens aanpassingen om klanten zo goed mogelijk te bedienen. Het bedrijf beschikt over een Fashion & Food Cab, fashion gift box, kinderbioscoop, doet aan sportsponsoring en houdt de kennis van medewerkers up to date. Kortom, een zeer actieve retailer die de onderscheiding ten volle verdient”, aldus de vakjury.

Er waren in totaal meer dan zestig ondernemingen genomineerd. De deskundige juryleden waren afkomstig uit de wetenschap, de handel, het bedrijfsleven en de media. De genomineerden zijn onder andere beoordeeld op emotie, duurzaamheid, kwaliteit, ondernemingscultuur, uniciteit, geloofwaardigheid en lifestyle.

Fashion punten sparen, exclusieve aanbiedingen en nog veel meer voordeel!

Naar Fashion Card
Divide