FASHION EVENTS

Een nieuw modeseizoen betekent ook weer lekker veel fashion events. Hier leest u alles over extra openingstijden, exclusieve acties en alle merkendagen.

2 HALEN 1 BETALEN

Profiteer in onze winkel van 2 halen 1 betalen op een groot deel van de collectie voor dames, heren, kinderen en in onze R-Base!*
In onze schoenenwinkel profiteert u van kortingen tot en met 50%. 

*Online kunt u niet profiteren van 2 halen 1 betalen. U betaalt het duurste artikel. Deze actie geldt alléén op artikelen met aangehecht actie-label. 

EK VROUWENVOETBAL 

Beste voetbalsupporters,

Mijn naam is Maud Roetgering en ik ben de aanvoerder van de FC Twente Vrouwen. Daarnaast ben ik ambassadrice voor het WEURO. Deze sportzomer staat er een groot evenement voor de deur. Het EK voor vrouwenvoetbal dat dit jaar voor het eerst in ons eigen Nederland wordt georganiseerd. De eerste poulewedstrijd van de Oranje Leeuwinnen is op 16 juli om 18.00 uur.

Ik wil dit unieke moment niet zomaar voorbij laten gaan… Daarom heb ik besloten om op 16 juli om 15.30 uur een evenement te organiseren op het modeplein van Roetgerink Mode en Schoenen. Dit evenement bestaat uit een toernooi en een barbecue op het terras van Brasserie R-1854, aansluitend gaan we samen op een groot scherm naar de wedstrijd van het Nederlands Vrouwen elftal kijken.

Programma:
  • 15.15 ontvangst
  • 15.30 aanvang toernooi
  • 17.00 aanvang barbecue
  • 17.30 voorbeschouwing door Maud Roetgering en Sabrine Elouzzi
  • 18.00 aanvang Nederland-Noorwegen
  • 18.45 prijsuitreiking toernooi
  • 19.30 einde wedstrijd
  • 20.00 prijsuitreiking poule

De kosten voor het arrangement zijn als volgt: 20 euro pp voor volwassenen en 5 euro pp voor kinderen (tot 12 jaar).
Wil jij aanwezig zijn bij dit evenement en kans maken op 3x4 VIP kaarten voor de EK-finale in De Grolsch Veste? Bestel dan snel je tickets want op = op.

Tickets bestellen:

Stuur een mail naar: reclame@roetgerink.nl o.v.v. EK Vrouwenvoetbal.

Vermeld het volgende: 
Aantal tickets volwassene/kind (Bij iedere opgave minimaal 1 volwassene.)
Naam
Emailadres
Telefoonnummer

Indien deelname toernooi vermeld ook per kind het volgende:
Naam
Leeftijd
Emailadres
Telefoonnummer

Dresscode: Kom sportief of creatief in het oranje. 
(bij slecht weer zal het evenement niet doorgaan).

Met sportieve groet,
Maud Roetgering


Wellness Cadeauvoucher gekregen?

Heeft u afgelopen weken een Wellness Cadeauvoucher gekregen? Lees hier hoe u deze kunt inwisselen. Let op, de actie is verlengd. U kunt uw voucher tot en met 16 juli 2017 gebruiken.

WIN EEN TESLA bij aankoop van een CARL GROSS KOSTUUM

Tot en met 31 augustus 2017 maakt u bij aankoop van een CARL GROSS kostuum kans op een Tesla Model 3!
Koopt u in onze winkel een kostuum van CARL GROSS, dan ontvangt u bij de kassa een wedstrijdflyer. Op deze flyer staat de unieke registratiecode waarmee u kunt deelnemen aan dit luxe kansspel.

Heeft u een wedstrijdflyer gekregen? Registreer hier uw unieke code. Let op, deelname aan deze actie is mogelijk tot 31 augustus 2017. Na deze datum vervalt uw registratiecode en kunt u niet meer meedoen aan de actie.

De verloting van de Tesla’s gebeurt door een trekking van 6 uit 36. Deze procedure is vergelijkbaar met de lotto. Na afloop van de trekking controleert een notaris of er een winnaar is. De winnaar wordt persoonlijk geïnformeerd door Création Gross GmbH & Co KG.

Tevens ontvangt u na deelname aan het kansspel automatisch per e-mail een tegoedbon welke u recht geeft op 20% korting bij aanschaf van een CARL GROSS kostuum in onze winkel. Deze tegoedbon is geldig tot 31 december 2017. De tegoedbon is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Op vertoon van uw legitimatie en tegen inlevering van de bon wordt uw korting bij de kassa verrekend.

Alleen meerderjarigen mogen deelnemen aan dit kansspel. Iedereen mag slechts één keer deelnemen. De volledige Algemene Voorwaarden kunt u hier vinden.

Fashion punten sparen, exclusieve aanbiedingen en nog veel meer voordeel!

Naar Fashion Card
Divide