Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters
  • 02-Actiepagina-SliderTop-Desktop-3840x1000

Wie jarig is… TRAKTEERT!

In 2019 maakt u bij iedere aankoop, elke maand, kans op één van onze Jubileum-prijzen!
Bij uw aankoop in onze winkel of webshop heeft u een unieke actiecode ontvangen. Met deze actiecode maakt u kans op één van onderstaande prijzen.

Een 3 gangendiner bij Brasserie R-1854*

Onze chefkok bereidt een heerlijk, exclusief 3 gangendiner voor u en uw familie en vrienden. We schenken er lekkere, bijpassende wijnen bij.

Een barbecue (in de zomermaanden) op het terras van Brasserie R-1854*

We zetten onze Big Green Egg voor u en uw vrienden en familie neer en onze chefkok grillt de lekkerste vlees- en visgerechten. Daarnaast serveren we lekkere stokbroodjes, sausjes en salades. Iets te drinken? De barbecue is inclusief wijnarrangement!

Een “sharing-diner’ bij Brasserie R-1854*

Op een reuzeplank serveren wij voor u en uw vrienden en familie per gang een mix van diverse gerechtjes. Zo wordt het een soort proeverij met alle voor-, hoofd- en nagerechten van onze menukaart. Het sharing-diner is inclusief wijnarrangement.

Een 3 gangenkookclinic inclusief wijnarrangement bij Brasserie R-1854**

Samen met uw gasten kookt u onder begeleiding van onze koks een heerlijk 3 gangendiner. Ieder groepje is verantwoordelijk voor een gang. En bij elke gang serveren we een lekkere, bijpassende wijn.

Een Roetgerink ModeCheque t.w.v. € 165,-

Deze cheque is vrij te besteden bij Roetgerink Mode en Roetgerink Schoenen.

*Op maandag of dinsdag voor maximaal 30 personen.
**Op maandag of dinsdag voor maximaal 10 personen.


Winnen?

Wilt u één van deze mooie prijzen winnen? Vul dan onderstaand formulier in. De unieke actiecode vindt u op de flyer die u samen met uw kassabon/webshop factuur van ons heeft ontvangen.
Iedere maand worden de prijswinnaars geselecteerd. Indien u de gelukkige winnaar bent ontvangt u persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer informatie?
Meer informatie over de actie? Of benieuwd naar alle andere jubileumprijzen? Neem dan een kijkje op onze "Jubileumprijzen"-pagina!


Klantkaart

Bent u in het bezit van een klantkaart? Vul in het veld hieronder uw klantnummer in.
Wilt u dat wij de door u doorgegeven gegevens in onze database controleren, en eventueel wijzigen of aanvullen? Dan kunt u dit aangeven door een vinkje te zetten bij "Ja, ik geef toestemming om mijn gegevens te controleren en eventueel aan te passen.".

Bekijk hier de actievoorwaarden van deze actie.
Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.