Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters
  • 01-Homepage-SliderDesktop-3840x1000px-1902.jpg

Acties

In verband met de aangepaste coronamaatregelen zijn wij helaas genoodzaakt onze winkels tot en met maandag 1 maart 2021 te sluiten.

Via onze website, online nieuwsbrief en sociale media houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en een eventuele openstelling.

Onze webshop blijft uiteraard voor u geopend. Online staan wij graag voor u klaar!

Lees hier meer informatie over de sluiting.

LAATSTE WEEK | ONLINE SALE: t/m 50% korting op merkkleding

Profiteer alléén deze week nog online van de sale bij Roetgerink! Tot en met zondag 21 februari 2021 ontvangt u maar liefst 25% tot en met 50% korting op de najaars- en wintercollecties van verschillende, geselecteerde kledingmerken voor dames, heren én kinderen. Ook profiteert u van 30% tot en met 50% korting op winterjassen voor dames, heren én kinderen.

Shop dames   Shop heren  Shop Jongens   Shop Meisjes

Deze actie geldt niet op nieuwe collectie, basiscollecties en “Alléén Online”-items.
De deelnemende artikelen zijn te herkennen aan het “Sale”-label.

LAATSTE WEEK | ONLINE SALE: t/m 40% korting op merkschoenen

Profiteer alléén deze week nog online van de sale bij Roetgerink! Tot en met zondag 21 februari 2021 ontvangt u maar liefst 25% tot en met 40% korting op geselecteerde collecties dames- en herenschoenen.

Shop damesschoenen   Shop herenschoenen

Deze actie geldt niet op nieuwe collectie, basiscollecties en “Alléén Online”-items.
De deelnemende artikelen zijn te herkennen aan het “Sale”-label.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.