Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters
  • homepage_slider_desktop_3840x1000-02062021.jpg

Acties

Wij verrassen u graag met leuke acties. Ook dit modeseizoen hebben wij dan ook op verschillende afdelingen wat leuke acties!!

Zien wij u snel in Enter?

Lees hier alles over de genomen voorzorgmaatregelen die veilig winkel mogelijk maken.

2 HALEN 1 BETALEN in onze MODEWINKEL

Zomersale bij Roetgerink! Profiteer nu van 2 HALEN, 1 BETALEN op een groot deel van de lente- en zomercollecties dameskleding, herenkleding én kinderkleding van topmerken! Online ontvangt u tot en met 30% korting op de geselecteerde Zomersale-collecties. Tijdens onze zomersale ontvangt u korting op een groot deel van de lente- en zomercollecties van onze topmerken voor dames, heren, jongens én meisjes.

Shop dames   Shop heren  Shop Jongens   Shop Meisjes

Deze actie geldt alléén in onze winkel. U betaalt het duurste artikel. U herkent de deelnemende artikelen aan het aangehechte “2 halen 1 betalen-actielabel. Online ontvangt u t/m 30% korting. Online herkent u de deelnemende artikelen aan het Sale-label.

TOT EN MET 50% KORTING in onze SCHOENENWINKEL

Zomersale bij Roetgerink! Shop nu damesschoenen en herenschoenen van topmerken met 30% tot en met 50% korting! Online ontvangt u 30% korting op de geselecteerde Zomersale-collecties. Tijdens onze zomersale ontvangt u korting op een groot deel van de lente- en zomercollecties van onze topmerken damesschoenen en herenschoenen.

Shop damesschoenen   Shop herenschoenen

In onze winkel herkent u de deelnemende artikelen aan de aangehechte actiesticker. Online herkent u de deelnemende artikelen aan het Sale-label.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.