Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters
  • FashionEvenemtent-Agenda-BannerTop-3840x1000

Agenda

Van gezellige koopzondagen en spetterende modeshows tot aan inspirerende events en leuke merkendagen neem een kijkje in onze agenda en ontdek wat er binnenkort op de planning staat.

Wij verwelkomen u graag in Enter!

KOOPZONDAG

Gezellig winkelen op zondag! De eerst volgende koopzondag is op 23 december. Onze winkels zijn die dag van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Gezellig eten of drinken bij Brasserie R-1854? Onze brasserie is iedere zondag open.
Klik hier voor meer informatie over de openingstijden van onze winkel.

NOVEMBER

14 t/m 17 november | Merken 4-daagse

Profiteer tot en met zaterdag 17 november van 25% korting op de collecties van vele merken voor dames, heren én kinderen. Online loopt de actie door tot en met zondag 18 november. Zondag zijn onze winkels gesloten.
Lees hier meer over deze actie.

17 november | Schminken voor kids

Kom gezellig naar onze kinderafdeling, kies je favoriete sjabloon en laat je schminken. Speciaal voor de intocht van Sinterklaas kunnen kids zich ook laten schminken als een pietje. Van 10.00 tot 14.00 uur is er een schminkartiest aanwezig op de kinderafdeling.

24 november | Moonlight Shopping

Kom gezellig Moonlight Shoppen op hét Modeplein van Enter! Op zaterdag 24 november aanstaande heten wij u extra lang welkom! Onze winkels zijn die dag tot 20.00 uur open en voor u hebben wij allerlei gezellige activiteiten en speciale acties georganiseerd om er een geslaagde dag uit van te maken!

Hapjes & Drankjes
Geniet op ons Modeplein van heerlijke hapjes verzorgd door Brasserie R-1854. Kids kunnen hier gezellig marshmallows roosteren bij de vuurkorf.
Een feestelijk geklede Champagnelady van Icing on the Cake loopt door onze winkel om u te trakteren op een heerlijk glaasje prosecco. Houdt u van speciaalbier? Breng een bezoek aan de bokbier proeverij op onze herenafdeling. Muzikaal entertainment maakt ons Moonlight Shopping-event extra sfeervol.

Beauty voor hem & haar
Voor haar – laat uw haar stylen door het team van Assink Pure Identity. Het team van Assink staat u voor klaar in onze modewinkel.
Voor hem – mannen kunnen in onze schoenenwinkel terecht bij de pop-up barbershop van Franx Hairclub.

Acties & aanbiedingen
Tijdens deze dag zijn er ook aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Houd onze Actie-pagina in de gaten voor alle speciale acties.

Jassenparades
Nog geen winterjas? Laat u tijdens de jassenparades in onze winkel inspireren door feestelijke shows met de warmste winterjassen voor dames, heren én kinderen.

Prijzen winnen en het goede doel steunen
Koop een lot, geef een draai aan het Roetgerink Rad van Fortuin en maak kans op één van de vele geweldige prijzen! U maakt bijvoorbeeld kans op: retro koelkasten, vierwiel koffers (in verschillende maten), prachtige leren tassen, mooie sjaals en luxe koptelefoons.
De opbrengst van de verkochte loten komt volledig ten goede aan de Roetgerink Foundation.

Zien wij u de 24ste?

DECEMBER

23 december | Koopzondag

Kom gezellig winkelen op zondag 23 december! Van 12.00 tot 17.00 uur staan wij voor u klaar.

23 december | Schminken voor kids

Kom gezellig naar onze kinderafdeling, kies je favoriete sjabloon en laat je schminken. Van 12.00 tot 17.00 uur is er een schminkartiest aanwezig op de kinderafdeling.

24 december | Kerstavond

Op kerstavond, maandag 24 december, zijn onze winkels geopend tot 17.00 uur.

25 & 26 december | Kerst

Tijdens Kerst, dinsdag 25 en woensdag 26 december, zijn onze winkels gesloten. Donderdag 27 december staan wij vanaf 9.00 uur weer voor klaar. Fijne kerstdagen!

29 december | Schminken voor kids

Kom gezellig naar onze kinderafdeling, kies je favoriete sjabloon en laat je schminken. Van 12.00 tot 17.00 uur is er een schminkartiest aanwezig op de kinderafdeling.

31 december | Oudejaarsavond

Op oudejaarsavond, maandag 31 december, zijn onze winkels tot 17.00 uur geopend.

JANUARI 2019

1 januari 2019 | Nieuwjaarsdag

Op nieuwjaarsdag, dinsdag 1 januari 2019, zijn onze winkels gesloten. Woensdag 2 januari 2019 staan wij vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!.