Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters
  • 00CulinaireFietstocht-SliderTop-Desktop-3840x1000-NEW

Culinaire fietstocht

Fiets mee met de culinaire fietstocht door Twente!

Houdt u van fietsen in de natuur? En wordt u ook vrolijk van lekker eten? Fiets dan mee met onze culinaire fietstocht! Op zondag 26 mei aanstaande organiseert de Roetgerink Foundation een fietstour van ongeveer 35 kilometer door het prachtige Twente, langs verschillende hoogtepunten zoals Lubberink Asperges.

Programma

  • 12.00 uur – Ontvangst bij Brasserie R-1854 met koffie en Twentse krentenwegge. Uitgifte van de fietsroute en een stempelkaart. De stempelkaart kunt u tijdens de tocht op diverse knooppunten laten afstempelen.
  • 12.30/13.00 uur – U fietst op eigen gelegenheid. Onderweg is er een culinaire verrassing uit onze foodtruck. Bij Lubberink Asperges krijgt u een kijkje achter de schermen en kunt u genieten van een heerlijk kopje aspergesoep.
  • 15.00 uur – Terug bij Brasserie R-1854 kunt u gezellig natafelen en eventueel het speciale “Foundation Menu” reserveren.

Kosten en deelname

De kosten voor deelname aan de fietstocht bedragen € 10,- per persoon. De opbrengst komt volledig ten goede aan de Roetgerink Foundation. De deelnamekosten dient u bij ontvangst contant te voldoen.

U fiets de tocht met uw eigen fiets. Rondom Brasserie R-1854 is er voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen.

VOLGEBOEKT

De fietstocht is volgeboekt. Heeft u vragen over uw deelname? Stuur dan een e-mail naar reclame@roetgerink.nl.

Over de Roetgerink Foundation

De Roetgerink Foundation steunt, in samenwerking met gespecialiseerde organisaties, hulpbehoevende gezinnen in een ruime regio rond Enter. Ook steunt de Foundation de bouw van een hostel voor meisjes bij de Chaenda Secundary School in Karatu, Tanzania.

Meer over de Foundation

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.