Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

LOOXS Styling Event

Fashion quotes en hippe dierenprintjes, toffe kleurtjes, sporty vesten en broekjes en zomerse jurkjes en rokjes. Wij zijn helemaal verliefd op de nieuwste collectie Little LOOXS en LOOXS Girls. Ben jij ook fan van dit toffe merk? Kom dan op woensdag 18 maart a.s. naar onze kinderafdeling voor het LOOXS STYLING EVENT!

Laat je in de nieuwste LOOXS-collectie stylen door LOOXS-stylisten, ga voor een hip kapsel langs een kapster van Assink en poseer als model voor onze fotograaf. Een gezellige middag die je niet wilt missen!

Gestyled door LOOXS-stylisten, kapsel door Assink én op de foto

Er zijn twee stylisten van LOOXS aanwezig om alle meiden te voorzien van een mooie outfit.

Gestyled in de nieuwste collectie van LOOXS? Laat dan je haar doen door het team van Assink Pure Identity. Je kunt hier terecht voor bijvoorbeeld een leuke knot of vlecht.

Toffe set van LOOXS aan? Hippe haren? Nu kun je als een echt model op de foto bij onze professionele fotograaf. Een foto voor thuis? Houd onze Facebook-pagina in de gaten, want na het event worden de foto’s op Facebook geplaatst*.

Lekker smullen

Van shoppen, passen en model staan krijg je toch trek? Daar is aan gedacht! Vandaag is het lekker smullen van popcorn en mini-suikerspinnen.

Geannuleerd tot nader bericht

In verband met het coronavirus hebben wij de nodige maatregelen genomen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te beschermen. Daarom is besloten het LOOXS-event tot nader bericht te annuleren. Wij doen ons best het LOOXS-event te verplaatsen naar een andere datum. Houd onze website en sociale media in de gaten voor een update. Heeft u al gereserveerd voor dit event? In de week van 16 maart aanstaande ontvangt u per e-mail meer informatie.
*Wij plaatsen alleen foto’s op onze Facebookpagina na uw toestemming. Onze fotograaf houdt een lijst bij met wie wel/geen toestemming geeft.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.