Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters
 • Noordkaap_Slider_Desktop_3840x1000_15092021.jpg

Noordkaap Challenge

Samen voor de Roetgerink Foundation

De Noordkaap Challenge is een prachtige, ijskoude route die via Nederland en Duitsland door Scandinavië leidt naar het meest noordelijke puntje van Europa. Sinds de eerste Noordkaap Challenge in 2011 is het deelnemen aan de challenge verbonden aan het ophalen van geld voor het goede doel. In een 13 dagen durende tocht gaan Marcel en Paul Roetgering van 3 tot 15 december 2021 de uitdaging aan, en nemen zij namens de Roetgerink Foundation deel aan de Noordkaap Challenge, met als doel zoveel mogelijk geld inzamelen voor onze foundation.

Over de Noordkaap Challenge

De Noordkaap Challenge is een prachtige 13 dagen durende roadtrip naar het meest Noordelijke puntje van Europa. In ongeveer 7.200 kilometer brengt de route de deelnemende teams via Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden en Finland naar het noordelijkste eindpunt in Noorwegen. Het is een prachtige, ijskoude route met temperaturen van -30°C door adembenemende natuur langs ijsmeren, sneeuwpaden, Scandinavische bossen en indrukwekkende gebergten. Sinds de eerste Noordkaap Challenge in 2011 wordt de challenge gereden voor het goede doel. Ieder team dat deelneemt zamelt geld in voor een goed doel. De Noordkaap Challenge maakt de wereld een klein beetje mooier.

Over de Roetgerink Foundation

De Roetgerink Foundation is in 2014 ter gelegenheid van het 160-jarig jubileum van Roetgerink Mode en Schoenen op initiatief van Paul Roetgering opgericht. De Roetgerink Foundation zet zich in voor het verbeteren van het welzijn van kinderen, gezinnen en de maatschappij in het algemeen. De Roetgerink Foundation ondersteunt en sponsort hiertoe initiatieven en goede doelen die vanuit een maatschappelijke betrokkenheid en met een toekomstige visie zijn ontstaan. Zo ondersteunt de Roetgerink Foundation bijvoorbeeld kleinschalige projecten, in een ruime regio rond Enter, gericht op hulpbehoevende gezinnen die door ziekte of financiële nood een beetje extra steun kunnen gebruiken. Eén van de projecten waar de Roetgerink Foundation zich al jaren voor inzet is het ondersteunen van gezinnen die hulp ontvangen van Voedselbanken in Overijssel. Zo worden er bijvoorbeeld fietsen, laptops en rugtassen beschikbaar gesteld voor middelbare scholieren en worden er verjaardagspakketten en Sinterklaaspakketten uitgegeven zodat kinderen uit gezinnen in armoede ook hun verjaardag en Sinterklaas kunnen vieren. Marcel en Paul Roetgering willen met deelname aan de Noordkaap Challenge geld inzamelen voor de Roetgerink Foundation, zodat de foundation nóg meer kinderen en gezinnen in nood kan steunen.

Wilt u meer weten over de Roetgerink Foundation? Neem dan een kijkje op de website van de Roetgerink Foundation.

De Roetgerink Foundation steunen?

Met onze deelname aan de Noordkaap Challenge gaan wij ons inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roetgerink Foundation. De route die wordt afgelegd telt in totaal 7.200 kilometer. Het zou geweldig zijn als wij voor elke gereden kilometer € 5,00 op kunnen halen voor de Roetgerink Foundation. Met iedere donatie, groot of klein, kan de foundation ontzettend veel kinderen en gezinnen in nood steunen. Kunnen wij ook op u rekenen? U kunt doneren via de website van de Noordkaap Challenge. Bedankt voor uw steun!

Ja, ik wil doneren

De opbrengst van de Noordkaap Challenge komt volledig ten goede aan de Roetgerink Foundation.

Doneer en maak kans op unieke prijzen

Vanaf vrijdag 24 september 2021 staat de Volkswagen Touareg waarmee Marcel en Paul de Noordkaap Challenge gaan rijden op ons Modeplein. Deze auto is onderdeel van een unieke winactie. De in Noordkaap Challenge-stijl gewrapte auto is helemaal gevuld met winterjassen. Voor een donatie van slechts € 5,- mag u raden hoeveel winterjassen er in de auto zitten. Met uw deelname steunt u de Roetgerink Foundation én maakt u kans op één van onderstaande unieke prijzen*:
 • 1 week rijden in de Noordkaap Challenge Volkswagen Tuareg.
  Inclusief één volle tank. Auto mag alléén in Nederland worden gebruikt.
 • een volledig verzorgd 3-gangendiner, inclusief drank, voor 4 personen bij Brasserie R-1854.
 • een rondleiding in het voetbalstadion van FC Twente, De Grolsch Veste.
 • een rondvaart met een Enterse zomp voor 15 personen.
 • een volledig verzorgde winter BBQ op de Ofyr, inclusief drank, voor 15 personen bij Brasserie R-1854.
 • een Roetgerink ModeCheque t.w.v. € 250,-.

Wilt u meedoen aan deze winactie? Onderstaande weekenden staan vrijwilligers van de Roetgerink Foundation voor u klaar op ons Modeplein, zij vertellen u graag meer over de Roetgerink Foundation en over de Noordkaap Challenge. Om kans te maken op één van bovengenoemde geweldige prijzen doneert u € 5,- aan de Roetgerink Foundation. Op vertoon van uw donatie ontvangt u van onze vrijwilligers het prijsvraagformulier. Lever het ingevulde formulier weer in bij onze vrijwilligers en u maakt meteen kans! De gelukkige winnaars ontvangen in de week van 29 november 2021 persoonlijk bericht.
 • Zaterdag 25 en zondag 26 september;
 • Zaterdag 16 en zondag 17 oktober;
 • Zaterdag 30 en zondag 31 oktober;
 • Zaterdag 27 en zondag 28 november.

Niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wilt u wel de Roetgerink Foundation steunen? Via onderstaande button kunt u geld doneren aan onze foundation.

Ja, ik wil doneren

*De gelukkige winnaar ontvangt in de week van 29 november 2021 persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.