Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters
 • homepage_slider_desktop_3840x1000_020421.jpg

Shoppen op Afspraak

De mooiste items van onze ruim 450 topmerken in het echt zien, voelen en passen? Kom gezellig, op afspraak winkelen!

Hoe het werkt? Bij het maken van uw afspraak kunt u kiezen uit een shopafspraak voor Roetgerink Mode of een shopafspraak voor Roetgerink Schoenen. Voor het maken van een afspraak heeft u de keuze uit verschillende dagen met een bijbehorend tijdvak van 60 of 120 minuten. Een datum is beschikbaar als deze donkergroen gekleurd is. Na de datumkeuze verschijnen onder de agenda de beschikbare tijden. Nadat u een tijd heeft gekozen komt u op de pagina waar u uw gegevens kunt achterlaten. Klik op “Afspraak bevestigen” om uw reservering definitief te maken. Uw reservering wordt direct in ons systeem verwerkt, u ontvangt dus meteen per e-mail uw afspraakbevestiging.
Tijdens uw bezoek houden wij ons aan de voorgeschreven voorzorgsmaatregelen, deze kunt u hier terugvinden.

Graag willen wij u extra ruimte bieden om op afspraak te komen winkelen, daarom zijn wij speciaal voor deze service extra lang geopend. Maandag, dinsdag en vrijdag staan wij, op afspraak, van 09.00 tot 18.00 uur voor u klaar. Woensdag en donderdag staan wij, op afspraak, van 09.00 tot 20.00 uur voor u klaar. Op zaterdag staan wij, op afspraak, van 09.00 tot 17.00 uur voor u klaar. Op zondag staan wij van 12.00 tot 17.00 voor u klaar. Rondom de feestdagen wijken de openingstijden iets af. Bekijk hier al onze openingstijden.

Komt u de allernieuwste voorjaarscollecties ontdekken?

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid.

Veilig shoppen op afspraak

Dankzij ons grote winkeloppervlak van ruim 6.500 m2 en uiteenlopende genomen (hygiënische) voorzorgmaatregelen kunt u, geheel volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM, veilig bij ons shoppen op afspraak.
Onze gastvrije modeadviseurs en personal shoppers heten u van harte welkom om veilig en met gepaste afstand samen met u de nieuwste mode te komen bewonderen.

(Hygiënische) Voorzorgsmaatregelen veilig shoppen op afspraak

Namens de directie en medewerkers van Roetgerink Mode en Schoenen delen wij graag met u de door ons genomen voorzorgsmaatregelen die het mogelijk maken om op een veilige manier bij ons te shoppen op afspraak.

Onze gasten

 • Shoppen op afspraak kan alléén op de afgesproken datum, op het afgesproken tijdstip.
 • Shoppen op afspraak kan alleen als u klachtenvrij bent.
 • Uw afspraak is minimaal 4 uur van te voren gepland.
 • Bij het betreden van onze winkels is het dragen van een mondkapje verplicht. Deze maatregel geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Indien u geen mondkapje bij u heeft kunt u bij binnenkomst een mondkapje ontvangen.
 • Houd te allen tijde 1,5 meter afstand en voorkom fysiek contact met onze medewerkers.

Onze winkel

 • Bij binnenkomst wordt u gewezen op onze de genomen voorzorgsmaatregelen. Volgt u a.u.b. te allen tijde de aanwijzingen van ons personeel op.
 • Op verschillende plekken in onze winkel heeft u de mogelijkheid om uw handen te ontsmetten. Zo staat er bijvoorbeeld bij de entree een speciale “desinfectiezuil”.
 • Wij treffen extra hygiënische maatregelen, zoals frequentere schoonmaak van bijvoorbeeld deurklinken, paskamers, toiletten, kledingrekken en pinautomaten.
 • Het gehele kassagebied is afgeschermd met speciale schermen.
 • Wij geven de voorkeur aan pinbetaling. Pinautomaten worden regelmatig schoongemaakt.

Onze medewerkers

 • Onze medewerkers houden een veilige afstand van 1,5 meter aan.
 • Onze medewerkers wassen en/of ontsmetten regelmatig de handen.
 • Onze medewerkers dragen een mondkapje.
 • Met behulp van speciale schermen is het mogelijk om veilig, op gepaste wijze, uw kleding af te laten spelden.
 • Medewerkers met corona-gerelateerde klachten zijn vanzelfsprekend niet aanwezig, heeft u zelf deze klachten? Dan zien we u heel graag op een ander moment terug.


Alle voorzorgsmaatregelen volgen op adviezen en richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM en kunnen indien nodig worden aangepast.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.