Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters
  • 01Evenementen-Jubileumprijzen-SliderTopDesktop-3840x1000

Winacties

Roetgerink bestaat dit jaar 165 jaar! Ter gelegenheid van dit mooie jubileum hebben wij verschillende leuke winacties!

Doet u mee?

JUBILEUMPRIJZEN | heel 2019

Heel 2019 maakt u kans op geweldige jubileumprijzen. Van een diner voor uw hele familie én vriendengroep en de Foodtruck op uw eigen feest, tot aan ModeCheques en een straatprijs. Benieuwd naar wat u allemaal kunt winnen? Lees hier verder.

KRASPASSEN | t/m begin oktober 2019

Maandag 9 september j.l. is in Enter de kraspassen-actie gestart. Tot en met begin oktober ontvang u bij iedere aankoop in één van de deelnemende winkels, waaronder Roetgerink Mode & Schoenen en Brasserie R-1854, één gratis kraspas. Met iedere kraspas heeft u gegarandeerd prijs. Onder de prijzen zitten ook prachtige hoofdprijzen. Zo maakt u Roetgerink Mode en Schoenen en Brasserie R-1854 kans op een Fashion Giftbox Shop & High Tea t.w.v. € 65,-.

Lees hier alles over deze actie.

VINGINO OUTFIT | 9 t/m 12 oktober 2019

Koop van 9 t/m 12 oktober nieuwe collectie Vingino en maak kans om het aankoopbedrag terug te winnen. Winnen? Bij aankoop ontvang je een deelnameformulier. Vul het formulier in en lever deze samen met een kopie van de kassabon in bij de kassa.
Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

CHEZ VELO | t/m 30 oktober 2019

Ter promotie van de nieuwste Cannondale-winkel, Chez Velo in Almelo, mogen wij een prachtige prijs verloten! U kunt een Cannondale Trail 3 t.w.v. € 999,- winnen! Kans maken op deze prachtige fiets? Geef in maximaal 10 woorden aan waarom u deze fiets moet winnen. Mail uw reactie naar reclame@roetgerink.nl . U kunt tot en met woensdag 30 oktober 2019 meedoen met deze winactie.

Lees hier alles over deze winactie.


STATE OF ART DINER | t/m 31 oktober 2019

Maak bij aankoop vanaf € 150,- aan State of Art-kleding kans op een exclusieve rondleiding en een exclusief diner bij het hoofdkantoor van State of Art in Lichtenvoorde, op dinsdag 19 november a.s..
Winnen? Bij uw aankoop ontvangt u een actieformulier. Lever het ingevulde formulier samen met een kopie van uw kassabon in bij onze kassa. De actie loopt t/m 31 oktober 2019. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

NIKKIE IN CONCERT | t/m 2 november 2019

De allereerste NIKKIE in CONCERT vorig jaar was een groot succes. Een tweede editie kon dus niet uitblijven. Wil jij hier samen met Roetgerink naartoe? Bij ons kun je kaarten winnen voor deze onvergetelijke avond op donderdag 19 december in de Ziggo Dome in Amsterdam.
Winnen? Dit is hoe je kans maakt:
  1. Koop een item van NIKKIE, FIFTH HOUSE of NIK&NIK bij ons in de winkel of online;
  2. Post een foto van je nieuw gekochte item op Facebook en/of Instagram;
  3. Tag en volg @roetgerinkmode, en plaats #roetgerinkontour en #roetgerinkgoesnikkie in de tekst.
Wij printen de foto’s uit en hangen deze op onze photowall. Je kunt tot en met zaterdag 2 november meedoen.

Lees hier alles over deze winactie.

TWEEDUUSTER | t/m 9 november 2019

Win theaterkaartjes voor de voorstelling “in de tied” door theatergezelschap Tweeduuster, op zaterdagavond 7 december, met aansluitend een meet-and-greet met de acteurs. Winnen? Deel met ons uw levensmotto door deze te sturen naar reclame@roetgerink.nl en laat ons weten waarom u kaarten wilt winnen voor deze (muzikale) theatervoorstelling. U kunt tot en met zaterdag 9 november uw levensmotto inzenden.
Op 19 oktober komt Tweeduuster voor een exclusief mini-optreden naar Roetgerink. Lees hier alles over in onze agenda.

Lees hier alles over deze winactie.


Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.