Benefietwedstrijd FC Twente Vrouwen  – Cavallaro NapoliIk weet eigenlijk niet wat ik aan dit initiatief het mooiste vind. Natuurlijk het fantastische bedrag voor de Roetgerink Foundation, maar ook het prettige gevoel van enthousiaste mensen die er met elkaar een gezellige middag van willen maken en graag iets willen doen voor een ander. Dat geldt voor de topsporters van FC Twente, het Cavallaro-team dat me doet denken aan een grote Italiaanse familie en natuurlijk Roetgerink die al deze mensen op een vrijdagmiddag bij elkaar weet te brengen op de velden van SV Enter.


De FC Twente vrouwen zijn kampioenen met een groot hart. Ze speelden vrijdag 10 juni een benefietwedstrijd ten behoeve van de Roetgerink Foundation. Opbrengst €12.000,- Maud Roetgering is een held voor voetballende meiden van SV Enter: de club waar ze zelf begon.


Aandoenlijk zijn de welpen en voetbalmeiden uit de F en E-teams van SV Enter die elke actie van plaatsgenoot Maud Roetgering toejuichen. Haar handtekening staat op veel voetbalschoenen en shirts.Het modemerk Cavallaro Napoli heeft de beste voetballers uit het bedrijf verzameld. Een team van accountmanagers, kantoor- en magazijnmedewerkers én directeur Giuseppe Cavallaro deed het hoogtste bod en mocht het opnemen tegen het kampioensteam FC Twente Vrouwen. Een groot gebaar om een flink bedrag te storten in de Roetgerink Foundation.Om het feest compleet te maken heeft Cavallaro gezorgd voor een dikke rij sfeermakers langs de lijn die juichen en dansen bij elk doelpunt en elke mooie actie van hun mannen.


Kortom: De benefietwedstrijd tussen vijfvoudig landskampioen FC Twente Vrouwen uit Enschede en Team Cavallaro uit Haarlem is gespeeld. Onder leiding van scheidsrechter Erik Braamhaar. Resultaat: € 12.000,- voor de Roetgerink Foundation.


De nabeschouwing:
Het team van Cavallaro is naar Enter gekomen in de spelersbus van AZ. Ze hebben zowel hun spelers als supporters in prachtige shirts gestoken en chearleader pom poms geregeld in Italiaanse kleuren. Het was meteen een feestje toen ze de poorten van SV Enter binnen kwamen wandelen. En het feest werd groter en groter tijdens de wedstrijd bij een doelpunt of mooie actie aan de Cavallaro kant. Onder de wedstrijd sprak ik Marcel, de commerciële man bij Cavallaro. De trots op het merk en het team spat er vanaf en dat mag ook want het merk groeit en groeit. Maar wel door elk dubbeltje 3x om te draaien, niet in grote auto’s te rijden (wel in Italiaanse ;-)), en creatief en kritisch te zijn in wat ze doen aan marketing. Cavallaro straalt ambacht uit en kwaliteit en heeft duidelijk gekozen voor ‘vernetting’ als het gaat om een onderscheidende stijl. Geen drukke prints, emblemen, maar eenvoud, ambacht en kwaliteit. Marcel vertelt kort hoe Giuseppe Cavallaro zijn familie in Napels vroeg om wat kleding op te sturen en daarmee een winkeltje begon in Utrecht en nu in juli van dit jaar de achttiende store zal openen. Een mooi verhaal! Ik houd van ondernemers die succes hebben op eigen kracht en met een sterk team alles op alles zetten.

Waarom steunt Cavallaro Napoli de Roetgerink Foundation?
Naast de eigen stores heeft Cavallaro honderden verkooppunten, waar Roetgerink er slechts één van is. De relatie die Cavallaro met Roetgerink heeft is heel prettig. Directeur Giuseppe Cavallaro zegt na de wedstrijd dat hij daarom ook graag de Roetgerink Foundation steunt. Bedrijven die succes hebben en dan dit soort dingen doen kan Cavallaro erg waarderen. Cavallaro heeft ook zelf plannen voor een dergelijk initiatief vanuit het eigen merk, maar zover is het nog niet. Mooi om dus nu via Roetgerink toch een steentje bij te dragen en een stukje van het succes te delen met mensen die het heel goed kunnen gebruiken.
Fashionblog by Mirjam

Fashion punten sparen, exclusieve aanbiedingen en nog veel meer voordeel!

Naar Fashion Card
Divide