Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters
  • Home-BannerTop-3840x1000-Panorama-Berlin-dames

Panorama Berlin

Ons dames inkoopteam bezocht de modebeurs Panorama Berlin om dé fashiontrends voor winter 2019-2020 te spotten!
"de nieuwste mode gespot op de Panorama Berlin!"
Tijdens Panorama Berlin staat Berlijn drie dagen lang in het teken van de nieuwste mode. Ons dames inkoopteam bezocht de beurs en deelt graag een sneakpeek van aankomend winterseizoen met u!

Panorama Berlin

Terwijl het nog volop winter is en menigeen eigenlijk stiekem uitkijkt naar de zomer zit ons dames inkoopteam alweer midden in de voorbereidingen van het allernieuwste winterseizoen. Panorama Berlin is de eerste modebeurs van het jaar op de agenda van inkopers Grietje en Rianne. Samen met de heren, kids en schoenen inkoopteams reisden zij naar Berlijn om daar dé trends voor winter 2019/2020 te spotten!

Sneakpeek winter 2019/2020

Benieuwd naar dé fashiontrends van aankomend winterseizoen 2019/2020? Team inkoop deelt graag alvast wat favorieten!

Winter Colors

Rijk, warm, winters. Typerende woorden voor dé kleuren van aankomend winterseizoen. Okergeel, cognacbruin, steenrood, petrolblauw en -groen en donkere paarstinten domineren in de collecties. Oudroze geeft het beeld een stijlvol zoet accent. Iets meer opvallend? Ga voor metallics! Zelfs stoere puffers zijn gespot in glittertinten.

New Animals Part II

Dierenprints blijven populair. Aankomend zomerseizoen wordt de trendy print aangevuld met de new animals: zebra- en slangenprints. En aankomende winter wordt de slangenprint écht een ding. Het printje is er in de bekende grijs-/bruintinten, maar ook in opvallende kleuren. De panter blijft, maar dan wel in bijzondere, opvallende kleurcombi’s.

Flower Girl

Naast de new animals zien we in de wintercollecties veel bloemenprints. Grote, opvallende bloemen in sprekende kleuren. Hot is de bloem gecombineerd met zebra- en slangenprints.

Seventies Corduroy

Niet alleen de heren, ook de dames gaan winter 2019-2020 voor seventies ribfluweel. Jasjes, rokken en broeken zijn gemaakt van de trendy stof. De grove variant is meest geliefd.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.