Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters
  • Home-BannerTop-3840x1000-Panorama-Berlin

Panorama Berlin

Ons heren inkoopteam bezocht de Duitse modebeurs Panorama Berlin om dé herentrends voor winter 2019/2020 te spotten!
"tijdens Panorama Berlin spotten wij de nieuwste mode!"
Tijdens Panorama Berlin staat Berlijn drie dagen lang in het teken van de nieuwste mode. Ons heren inkoopteam bezocht de beurs en geeft u graag een vooruitblik op aankomend winterseizoen!

Panorama Berlin

Vorige week was ons heren inkoopteam nog in Florence. Deze week reisden inkopers Frank, Paul en Geert af naar Duitsland voor de modevakbeurs Panorama Berlin. Met het koude weer in het vooruitzicht is het niet moeilijk om je in te leven in een nieuw winterseizoen. Het beursbezoek zorgde dan ook voor heel wat inspiratie!

Sneakpeek winter 2019/2020

Boordevol inspiratie keert team inkoop terug nar Nederland en zij delen graag alvast wat favoriete mannenmodetrends voor het aankomend winterseizoen 2019/2020 met u!

Warme kleuren

Warme winterse kleuren domineerden in de collecties op Panorama. Okergeel, brique en gebrand oranje zijn belangrijke kleuren aankomende winter. In de mix met groen- en donkerblauwtinten ontstaan rijke, warme winterlooks.

Ribcord en ruiten

In Florence zagen we al dat ribcord en ruiten belangrijk zijn in de kleding van winter 2019-2020. Panorama Berlin bevestigt dit. Vrijwel alle merken hebben de twee trends opgenomen in de collectie. De verschillende kleuren en vormen zorgen voor verrassende, moderne looks.

Colberts & gilets

Colberts en gilets nemen een meer belangrijke plek in. Ze worden niet alleen zakelijk gedragen, maar komen ook terug in vernieuwende, trendy casual looks. Het colbert is zelfs gespot in combinatie met trackpants.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.