Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters
  • 01MeerRoetgerink-Modeview-SlidertopDesktop-3840x1000

Modeview Najaar 2019

Over minder dan één week is het officieel herfst. Het nieuwe seizoen vieren wij zoals u van ons gewend bent met een nieuw fashion magazine. Ook dit seizoen is dat een bijzondere editie, want wij vieren de tweede helft van ons 165-jarig jubileum. Een inspirerend, sprankelend jubileummagazine mag dan zeker niet ontbreken! Het magazine is gefotografeerd op een bijzondere locatie. Benieuwd naar deze locatie? Lees er hier meer over!

In onze nieuwste Modeview delen wij uiteraard najaarstrends op het gebied van kleding en schoenen voor dames, heren en kinderen. Maar, ook deze jubileumeditie staat weer in het teken van geweldige prijzen. Want… Wie jarig is trakteert!

Bekijk nu online ons nieuwste fashion magazine, de jubileumeditie Modeview Najaar 2019. Laat u inspireren door de nieuwste najaarsmode. Ziet u een item wat u graag wilt hebben? Klik op het artikel in de online Modeview en u komt meteen op het artikel in onze webshop binnen.

Heel veel lees- en shopplezier gewenst!

bekijk de modeview online

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.