Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters
  • 01MeerRoetgerink-MakingOf-SliderTopDesktop-3840x1000
"Erve Woolderink, een prachtige locatie voor onze fotoshoot."
De najaarseditie van ons jubileum fashion magazine de Modeview is gefotografeerd op een bijzondere locatie. Graag nemen wij u mee in het verhaal van Erve Woolderink.

Making-of Modeview Najaar 2019

Het nieuwe modeseizoen vieren wij zoals u van ons gewend bent met een nieuw fashion magazine. Het tweede magazine in ons jubileumjaar is geschoten op een bijzondere locatie en hier vertellen wij u graag meer over!

Passie en familie

Zoals u wellicht heeft gelezen in de “165 jaar Passie”-blogs staat ons 165-jarig jubileum in het teken van “Passie” en “familiegevoel”. Roetgerink en Erve Woolderink delen “passie voor het vak” en “familiegevoel”. Wat is er dan mooier om het laatste fashionmagazine van ons bijzondere jubileumjaar te mogen fotograferen op het prachtige erf van Erve Woolderink.

Familiegeschiedenis

Erve Woolderink is een groot familiebedrijf in de buurt van Enter. De familie Woolderink runt sinds 1400 met passie een boerenbedrijf. Rondlopend op het erf krijgen we, net als in onze eigen Koffiekökk’n, kleine inkijkjes in de rijke geschiedenis van het familiebedrijf. Zo hangen in de deel de schaatsen waarop opa Woolderink in 1963 de Elfstedentocht heeft geschaatst, bekend als de zwaarste Elfstedentocht ooit. Ook zijn er oude familiefoto’s van de familie Woolderink te zien. Inmiddels staat Rutger Woolderink, de 17e generatie Woolderink, aan het hoofd van het bedrijf. Met passie voor zijn vak runt hij het familiebedrijf. Passie en familie is wat Roetgerink en Erve Woolderink met elkaar verbindt.

Een bijzondere beleving

Boerderij Erve Woolderink omvat een enorm stuk grond, gelegen aan de Regge in het prachtige Twentse landschap, omringd door uitgestrekte weides en een bos met eeuwenoude bomen. In de weilanden van Erve Woolderink graast een kudde Aberdeen Angus Koeien, een van oorsprong Schots ras. Het is een van de weinige kuddes die in Nederland grazen.
Naast een boerderij en schuren staan op het erf ook luxe vakantiehuisjes. De huisjes staan op een unieke plek vanwaar regelmatig hazen en reeën te zien zijn. De Regge is een perfecte uitvalsbasis om te kanoën, wandelen, vissen en fietsen. Aan de kinderen is ook gedacht, want Erve Woolderink heeft allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Erve Woolderink is meer dan een boerderij alleen en een echte beleving. Een prachtig decor voor de fotoshoot van de nieuwste Modeview.

Prachtig decor voor de nieuwste Modeview

Tussen de koeien, in de weilanden, met de boerderijhond, omringd door hooi, onder de bomen, bij houten hekjes, tussen oude familiefoto’s… De rijke geschiedenis en de prachtige locatie hebben schitterende foto’s opgeleverd. Wij zijn trots op onze nieuwste Modeview! Benieuwd? Half september valt de najaarseditie van onze Modeview op de mat, bekijk hier alvast de making-of video.

Slapen bij de boer op Erve Woolderink? Of gewoon meer informatie? Neem een kijkje op de website van Erve Woolderink.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.