Brasserie R-1854

Enter our World of Taste

Brasserie R-1854 maakt een dag shoppen bij Roetgerink compleet! Wie de modewinkel van Roetgerink uitloopt, stapt aan de overkant zo de nieuwe eetgelegenheid binnen. Dé perfecte afsluiter van een gezellige dag! Wie op donderdagavond uit zijn werk komt kan direct doorrijden naar Enter voor een 3-gangen diner om daarna lekker te gaan shoppen. Wil je tussen het shoppen door lekker lunchen? Natuurlijk mag dat! Het winkelen bewaren voor een andere keer en alleen zin in een hapje en een drankje? Ook dat kan bij ons!

De brasserie draagt dezelfde naam als het eigen kledinglabel van Roetgerink: R-1854. De R staat voor Roetgerink, en nu ook voor Restaurant. 1854 staat voor het jaar dat de familie Roetgering de onderneming is gestart.

Brasserie R-1854 staat voor: gezelligheid, de beste service, eerlijke producten en ambachtelijk bereide gerechten, voor elk moment van de dag. De menukaart doet iedereen watertanden. Er is één menukaart waarvan de hele dag kan worden besteld. Van koffie met ambachtelijke appeltaart tot een flinke ribeye, van rijk gevulde soep tot een lekkere uitsmijter. U kunt ieder moment van de dag bestellen waar u zin in heeft. Wilt u het menu bekijken? Klik dan hier!

Al trek gekregen? De brasserie is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur en iedere zondag geopend vanaf 15.00 uur. Een tafel reserveren? Bel met 0547 - 38 80 60 of stuur een e-mail naar: info@r1854.nl.


DE BESTE BRASSERIE VAN OVERIJSSEL

In januari 2017 is de Brasserie R-1854 uitgeroepen tot de beste Brasserie van Overijssel! Het jonge en enthousiaste team heeft in drie jaar tijd Brasserie R-1854 op de kaart gezet. Dat Brasserie R-1854 nu “de Beste van Overijssel” is, is een eervolle titel voor het harde werken.

Weekspecials

Iedere week is er een nieuwe weekspecial. Voor slechts € 9,95 krijgt u een heerlijk vullend hoofdgerecht. Benieuwd naar de weekspecial van deze week? Neem snel een kijkje op onze site!


Heeft u een feestje?

Brasserie R-1854 helpt u ook graag bij de organisatie van uw feest. Wilt u samen lekker dineren (maximaal 80 personen) of een kookworkshop volgen (maximaal 12 personen)? Wilt u hapjes bestellen voor uw eigen feest, of zelfs de volledige catering uit handen geven? Alles is mogelijk! Informeer naar onze mogelijkheden, wij denken graag met u mee! (tel. 0547 - 38 80 60).


Volg Brasserie R-1854 ook op Facebook: www.facebook.com/R1854

Meer informatie over Brasserie R-1854? Bekijk dan de website: www.brasserier1854.nl

Fashion punten sparen, exclusieve aanbiedingen en nog veel meer voordeel!

Naar Fashion Card
Divide