Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

In verband met het coronavirus hebben wij de nodige maatregelen getroffen om uw gezondheid, en die van onze medewerkers te beschermen. Middels dit nieuwsbericht informeren wij u hierover.

Namens de directie en medewerkers van Roetgerink Mode en Schoenen willen wij u middels dit nieuwsbericht informeren over de genomen voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus in onze winkels te voorkomen.

(Hygiënische) Voorzorgsmaatregelen

Wij hebben onze medewerkers opgeroepen om fysiek contact te vermijden, gepaste afstand - van 1,5 meter volgens de richtlijnen van het RIVM - te bewaren en regelmatig de handen te wassen en/of te ontsmetten. Ook zien wij toe op klantenspreiding, onze grote oppervlakte van 6500 m² maakt dit mede mogelijk. Indien het te druk is onze winkel kan een medewerker u verzoeken, op gepaste afstand, buiten te wachten tot er mensen de winkel hebben verlaten.
Wij treffen extra hygiënische maatregelen, zoals frequentere schoonmaak van bijvoorbeeld deurklinken, toiletten, kledingrekken en pinautomaten. Bij binnenkomst van onze winkel treft u een "desinfectiezuil" waar u uw handen kunt ontsmetten. Bij de kassa’s gaat onze voorkeur uit naar een pinbetaling.


Medewerkers met corona-gerelateerde klachten zijn niet aanwezig, heeft u zelf deze klachten? Dan zien we u heel graag op een ander moment terug.

Evenementen

Onze evenementen zijn tot in ieder geval 1 september 2020 geannuleerd. Lees hier meer informatie over het verplaatsen van onze evenementen.

Koffiekökk'n

U bent weer van harte welkom in onze Koffiekökk'n voor een heerlijk kopje koffie of thee. In onze Koffiekökk'n gelden onderstaande aanvullende voorzorgsmaatregelen.
  • Het aantal toegestane gasten in de Koffiekökk'n is 30;
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden;
  • Er mogen maximaal 2 personen aan 1 tafel zitten;
  • Er mogen geen tafels worden verschoven door gasten;
  • Bij binnenkomst in de Koffiekökk'n moeten de handen worden ontsmet met desinfecterende gel;
  • Bij binnenkomst in de Koffiekökk'n nemen gasten plaats aan een vrij tafeltje;
  • Bij uw bezoek registreren wij graag uw naam- en contactgegevens. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting;
  • Koffie of thee wordt bij u aan tafel gebracht. Het is niet de bedoeling dat er wordt afgehaald;
  • Tafels en stoelen worden na ieder gebruik gereinigd door ons personeel.

U kunt uiteraard ook nog steeds gebruik maken van de toiletten in onze Koffiekökk'n.

Personal Shopper Service

Wilt u gebruik maken van onze Personal Shopper-service? Dat is mogelijk! Oók bij het verlenen van deze service houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Zo bewaart de Personal Shopper tijdens de gehele Personal Shop-sessie de gepaste afstand van 1,5 meter en heeft de pasvormanalyse een nét iets andere insteek. Lees hier meer over de Personal Shopper-service.

Fashion & Food Cab

Tot nader bericht is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van onze Fashion & Food Cab-service. Houd deze pagina in de gaten voor updates.

Updates

Tot slot, wij houden de besluiten van de overheid nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen van het RIVM op. Wij kunnen u helaas op dit moment niet het serviceniveau bieden wat u van ons gewend bent. Uiteraard staan wij graag voor u klaar en doen wij ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Dit bericht is voor het laatst geüpdatet op vrijdag 7 augustus 2020.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.