Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

In verband met het coronavirus hebben wij de nodige maatregelen getroffen om uw gezondheid, en die van onze medewerkers te beschermen. Middels dit nieuwsbericht willen wij u hierover informeren.

Namens de directie en medewerkers van Roetgerink Mode en Schoenen willen wij u middels dit nieuwsbericht informeren over de genomen voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus in onze winkels te voorkomen.

Er zijn minder modeadviseurs aanwezig en wij hebben onze medewerkers opgeroepen om fysiek contact te vermijden, gepaste afstand - van 1,5 meter volgens de richtlijnen van het RIVM - te bewaren en regelmatig de handen te wassen en/of te ontsmetten. Ook zien wij toe op klantenspreiding, onze grote oppervlakte van 6500 m² maakt dit mede mogelijk.

Wij treffen extra hygiënische maatregelen, zoals frequentere schoonmaak van bijvoorbeeld deurklinken, toiletten, kledingrekken en pinautomaten. Bij de kassa’s gaat onze voorkeur uit naar een pinbetaling.

Het is tijdelijk niet mogelijk om een Personal Shopper-afspraak te maken met een van onze personal shoppers. Daarnaast zijn al onze evenementen tot in ieder geval 1 juni 2020 geannuleerd en is onze Koffiekökk'n gesloten. De toiletten in onze Koffiekökk'n zijn wel te gebruiken.

Medewerkers met verkoudheidsklachten zijn niet aanwezig, heeft u zelf verkoudheidsklachten? Dan zien we u heel graag op een ander moment terug.

Bij de ingang van onze winkel staat een medewerker voor u klaar om u te ontvangen en om onze maatregelen om veilig te kunnen winkelen aan u uit te leggen.

Wij houden de besluiten van de overheid nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen van het RIVM op. Wij kunnen u helaas op dit moment niet het serviceniveau bieden wat u van ons gewend bent.


Dit bericht is voor het laatst geüpdatet op donderdag 26 maart 2020.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.