Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Aangepaste openingstijden

Met ingang van donderdag 19 maart 2020 hanteren wij aangepaste openingstijden. Daarnaast komen onze koopavonden en onze koopzondag van 29 maart aanstaande te vervallen.

Om de gezondheid van u en onze medewerkers te beschermen en om verspreiding van het coronavirus in onze winkels te voorkomen hanteren wij met ingang van donderdag 19 maart 2020 onderstaande aangepaste openingstijden.

Maandag – 11.00 tot 17.00 uur
Dinsdag – 11.00 tot 17.00 uur
Woensdag – 11.00 tot 17.00 uur
Donderdag – 11.00 tot 17.00 uur
Vrijdag – 11.00 tot 17.00 uur
Zaterdag – 11.00 tot 17.00 uur

De koopavonden komen te vervallen. De koopzondag van 29 maart aanstaande komt ook te vervallen.

De aangepaste openingstijden gelden voor zowel Roetgerink Mode als Roetgerink Schoenen. Onze klantenservice is bereikbaar tijdens bovengenoemde tijden.

De Outlet in Rijssen, Brasserie R-1854 en onze Koffiekökk'n zijn tot nader bericht gesloten. Er kan nog wel gebruik worden gemaakt van de toiletten in de Koffiekökk'n.

De aangepaste openingstijden gelden tot nader bericht. Ondertussen houden wij de besluiten van de overheid nauwlettend in de gaten en volgen wij de adviezen van het RIVM op. Houd onze website en sociale media in de gaten voor updates.

Lees hier meer informatie over de overige voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen in verband met het coronavirus.


Dit bericht is voor het laatst geüpdatet op donderdag 26 maart 2020.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.