Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Levertijden online bestellingen

De mooiste mode en schoenen lekker vanuit huis shoppen. Onze webshop is 24/7 geopend en wij houden je via dit bericht op de hoogte van actuele levertijden.

In tijden van binnenblijven is bijna niets relaxter dan de nieuwste mode en schoenen ontdekken en shoppen vanuit huis. Bij Roetgerink.nl kun jij altijd terecht, want onze webshop is 24/7 geopend. En, zoals je van ons gewend bent wordt jouw bestelling snel aan huis geleverd.

Van levertijden, bezorgmogelijkheden tot aan voorraadstatus. Deze pagina zullen wij wekelijks updaten met relevante informatie omtrent online bestellingen.

Levertijden

Wij hanteren onderstaande levertijden*:

  • Doordeweeks vóór 15.00 uur besteld? Jouw bestelling wordt doorgaans de eerstvolgende werkdag bij jou thuisbezorgd.
  • Doordeweeks na 15.00 besteld? Jouw bestelling wordt doorgaans de tweede volgende werkdag bij jou thuisbezorgd.
  • Op zaterdag of zondag besteld? Jouw bestelling wordt doorgaans op dinsdag bij jou thuisbezorgd.
  • Heb jij een artikel besteld met het label “Alléén online”? Dan geldt een langere levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Deze langere levertijd staat ook gecommuniceerd op de bestelbevestiging die je van ons ontvangt. Jouw bestelling wordt over maximaal 5 werkdagen thuisbezorgd.

Bezorging met DHL

De verzending van jouw pakket wordt verzorgd door DHL. Vanwege de toegenomen drukte bij DHL kan het zijn dat de levering van onze pakketten iets vertraging op loopt. Op dit moment heeft DHL géén vertraging in de levering. Doordat jij van ons altijd een e-mail ontvangt met hierin de Track &Trace-gegevens van je bestelling heb jij inzicht in de status van de zending en de verwachtte leverdatum. Geen Track & Trace-gegevens ontvangen? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Aangepaste levertijden rond Hemelvaart

Plaats je een bestelling tussen dinsdag 11 mei 2021 15.00 uur en woensdag 12 mei 2021 15.00 uur, dan wordt jouw bestelling op woensdag 12 mei 2021 meegegeven aan DHL. Jouw bestelling kan dan vanaf vrijdag 14 mei 2021 worden bezorgd op het door jou opgegeven adres.
Op Hemelvaartsdag – donderdag 13 mei 2021 – worden er geen pakketten verwerkt, of bezorgd. Plaats je een bestelling tussen woensdag 12 mei 2021 15.00 uur en vrijdag 14 mei 2021 15.00 uur, dan doen wij ons uiterste best jouw bestelling op vrijdag 14 mei 2021 mee te gegeven aan DHL. Jouw bestelling kan dan vanaf zaterdag 15 mei 2021 worden bezorgd op het door jou aangegeven adres.
Door de extra drukte rond Hemelvaart bij DHL kan het zijn dat de levering van je bestelling iets vertraging oploopt. Op dit moment is de exacte vertraging nog niet bekend, maar reken op ongeveer 2 werkdagen extra levertijd. Op het moment dat je pakketje is verstuurd ontvang je van ons per e-mail de Track & Trace-gegevens waarmee je de zending kunt volgen.

Aangepaste levertijden rond Pinksteren

Tijdens Pinksteren - zondag 23 en maandag 24 mei 2021 – worden er geen pakketten verwerkt, of bezorgd. Plaats je een bestelling tussen vrijdag 21 mei 2021 15.00 uur en dinsdag 25 mei 2021 15.00 uur, dan doen wij ons uiterste best jouw bestelling op dinsdag 25 mei 2021 mee te gegeven aan DHL. Jouw bestelling kan dan vanaf woensdag 26 mei 2021 worden bezorgd op het door jou aangegeven adres. Door de extra drukte rond Pinksteren bij DHL kan het zijn dat de levering van je bestelling iets vertraging oploopt. Op dit moment is de exacte vertraging nog niet bekend, maar reken op ongeveer 2 werkdagen extra levertijd. Op het moment dat je pakketje is verstuurd ontvang je van ons per e-mail de Track & Trace-gegevens waarmee je de zending kunt volgen.

Retourneren DHL-zending

Is jouw bestelling geleverd met DHL? Voor het retourneren van je bestelling kun je terecht bij een DHL ServicePoint. Volgens de laatste informatie kan het zijn dat enkele winkels, in verband met het coronavirus, tijdelijk het DHL ServicePoint hebben gesloten, of andere openingstijden hanteren. Zoek hier bereikbare locaties (en de aangepaste openingstijden) van DHL ServicePoints op. Voor retourneren vragen wij een bijdrage in de kosten van € 4,95.
Hoe retourneren via DHL werkt: Zet op het leveringsformulier bij de kolom "Retour" een kruisje achter de artikelen die je terug wilt sturen. De betreffende artikelen stop je samen met het leveringsformulier in een pakket die je voorziet van de bijgesloten, voorgedrukte DHL-retoursticker. Geef het pakket af bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint en bewaar het afgiftebewijs goed! Bekijk hier alle informatie met betrekking tot retourneren.

Verzendkosten

Bij bestellingen vanaf € 50,- profiteer jij van gratis verzending.

Contactloos bezorgen

DHL heeft in verband met het coronavirus onderstaande maatregelen genomen om de veiligheid van haar medewerkers en die van jou te beschermen.

  • Contactloos bezorgen: de pakketbezorger houdt 1,5 meter afstand. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar. De bezorger wacht op afstand tot jij jouw pakketje in ontvangst hebt genomen.
  • Bij regen houdt de bezorger het pakketje in de hand. Zodra jij opendoet zal de bezorger jou vragen afstand te nemen. Vervolgens kan de bezorger het pakketje over de drempel, droog binnenzetten.Dit bericht is voor het laatst geüpdatet op maandag 3 mei 2021.* De verzending van jouw pakket wordt verzorgd door DHL, wij zijn afhankelijk van hun bezorging. De kans bestaat dat de levertijd door uiteenlopende omstandigheden niet kan worden gerealiseerd. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de bezorgtermijnen.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.