Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

De SALE is gestart bij Roetgerink

Profiteer in onze winkels van 25% tot en met 50% korting op kleding en schoenen van topmerken voor dames, heren én kinderen.

De SALE is gestart in Enter. Bij Roetgerink Mode en Roetgerink Schoenen ontvangt u 25% tot 50% korting op een groot deel van de kleding- en schoenencollecties voor dames, heren en kinderen. Online ontvangt u tot en met 30% korting op geselecteerde items.

Merkkleding met korting

Tijdens onze SALE shopt u bij Roetgerink dameskleding, herenkleding én kinderkleding van topmerken met 25% tot 50% korting. Dames ontvangen 25% tot en met 50% korting op een groot deel van de dameskledingcollecties van topmerken als Yaya, Summum, Expresso, Geisha, Zoso, Only, Fabienne Chapot en Nukus. Heren ontvangen 25% tot en met 50% korting op herenkledingcollecties van topmerken als State of Art, PME Legend, N.Z.A., Cavallaro Napoli, Tommy Hilfiger, Cast Iron, Minimum en Vanguard. Op onze kinderafdeling ontvangt u 25% tot en met 50% korting op een groot deel van de kinderkledingcollecties van topmerken als Vingino, Retour, Calvin Klein Jeans, Tommy Hilfiger, Cars Jeans, Quapi, Kids Only en Looxs.
Online ontvangt u tot en met 30% korting op de geselecteerde collecties.

Shop dames   Shop heren  Shop Jongens   Shop Meisjes

Merkschoenen met korting

Tijdens onze SALE shopt u bij Roetgerink damesschoenen en herenschoenen van topmerken met 25% tot 50% korting. Dames ontvangen 25% tot en met 50% korting op een groot deel van de damesschoenencollecties van topmerken als Via Vai, Nubikk en Gabor. Heren ontvangen 25% tot en met 50% korting op een groot deel van de herenschoenencollecties van topmerken als Floris van Bommel, Nubikk en Giorgio.
Online ontvangt u tot en met 30% korting op de geselecteerde collecties.

Shop damesschoenen   Shop herenschoenen

Openingstijden

Wij hanteren weer onze gebruikelijke openingstijden. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.