Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Afscheid hoofdsponsor FC Twente Vrouwen

Na tien jaar lang trotse hoofdsponsor te zijn geweest van FC Twente Vrouwen doen wij een stapje terug. Wel blijft Roetgerink Mode en Schoenen Preferred Fashion Supplier.

Sinds 2008 is Roetgerink Mode en Schoenen als kledingsponsor verbonden aan FC Twente Vrouwen. In 2010 is dit sponsorschap omgezet naar een hoofd- en shirtsponsorschap. Na 10 mooie jaren hebben wij het einde van dit voetbalseizoen afscheid genomen als hoofd- en shirtsponsor van FC Twente Vrouwen.

Alle successen van dichtbij mee mogen maken

Zes keer landskampioen, twee keer winnaar van de KNVB-beker en een aantal seizoenen meegedraaid in de Champions League. Sinds de oprichting in 2007 heeft FC Twente Vrouwen enorme prestaties neergezet, en juist dit vond Paul Roetgering – directeur Roetgerink Mode en Schoenen – het mooiste van het hoofdsponsorschap: “Dat ik de successen van FC Twente Vrouwen van dichtbij heb mogen meemaken, is het mooiste van het hoofd- en shirtsponsorschap. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat we als sponsor betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van het Nederlandse vrouwenvoetbal. In 2017 werd Oranje met negen tot tien speelsters en ex-speelsters van FC Twente Europees kampioen. Dat maakt mij trots.”

Roetgerink blijft Preferred Fashion Supplier

Roetgerink is dan wel geen hoofdsponsor meer van FC Twente Vrouwen, maar wij laten de club niet helemaal los en blijven Preferred Fashion Supplier van FC Twente. In voetbalseizoen 2020 – 2021 worden dan ook het vrouwenteam, het mannenteam, de begeleiders, de staf en het management van FC Twente door Roetgerink Mode en Schoenen gekleed.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.