Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Nieuw: Online Maatadvies

Twijfelt u tijdens het online shoppen ook wel eens wat voor u de perfecte maat is? Met onze nieuwe maatadvies-tool vindt u eenvoudig en snel bij verschillende merken en items uw perfecte maat!

Vindt u het online lastig om de voor u perfecte maat te vinden? Twijfelt u wel eens tussen twee maten? Wilt u van verschillende merken en/of kledingstukken weten wat voor u de perfecte maat is? Wij hebben de services in onze webshop uitgebreid met een nieuwe maatadvies-tool. Met deze tool proberen wij u zoveel mogelijk een antwoord te geven op al uw maat en pasvorm gerelateerde vragen.

Online persoonlijk maatadvies

Bij de meeste dames- en herenkleding ziet u nu op de productpagina de button “Wat is mijn maat” staan. Door op deze button te klikken en enkele gegevens - zoals lengte, gewicht en pasvormvoorkeur - in te vullen berekent de tool de voor u perfecte maat.
Doordat de tool de door u ingevulde gegevens onthoudt hoeft u uw gegevens maar één keer in te vullen. Iedere keer dat u op onze webshop een product bekijkt dat deze vorm van online maatadvies ondersteunt, berekent de tool automatisch de voor u perfecte maat.

Online winkelen wordt dankzij deze tool nóg gemakkelijker!

Meer weten over deze service? Ontdek hier onze online maatadvies-tool.


Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.