Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Tijdelijke omleidingsroute

In verband met werkzaamheden aan de Dorpsstraat zijn onze winkels en Brasserie R-1854 vanaf maandag 7 september a.s. tijdelijk via een omleidingsroute bereikbaar.

Vanaf maandag 7 september 2020 is, als gevolg van werkzaamheden, het kruispunt Dorpsstraat, Rijssenseweg en Bornerbroekseweg volledig afgesloten. Onze winkels en Brasserie R-1854 zijn hierdoor gedurende een periode van zes weken niet via de gebruikelijke route te bereiken.

Door de gele borden “Centrum” te volgen wordt u via een alternatieve route naar onze winkels en brasserie geleid. Deze omleidingsroute maakt de parkeerplaatsen naast onze winkels en de parkeerplaats aan de Athanasiastraat bereikbaar.

Op onderstaand omleidingskaartje kunt u de tijdelijke route terugvinden.

Komt u met de fiets? Voetgangers en fietsers kunnen de werkzaamheden passeren zonder gebruik te maken van de alternatieve route.


Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.