Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Winkels tijdelijk gesloten

Met ingang van 15 december 2020 zijn onze winkels tot en met 20 april 2021 gesloten. Middels dit nieuwsbericht informeren wij u over deze ingrijpende maatregel.

Naar aanleiding van de toespraak door premier Rutte op maandag 14 december j.l. moeten wij u helaas mededelen dat onze winkels – Roetgerink Mode en Roetgerink Schoenen – met ingang van dinsdag 15 december 2020 tot en met dinsdag 20 april 2021 gesloten blijven.

Wij zijn aan het brainstormen over hoe en op welke manier wij in deze rare tijd onze services kunnen aanpassen/uitbreiden om er ook nu toch voor u te kunnen zijn.

Via onze website, online nieuwsbrief en sociale media houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en een eventuele openstelling.

Shoppen op Afspraak

Vanaf woensdag 3 maart 2021 is het mogelijk om te komen winkelen op afspraak. Hoe het werkt? U kunt online reserveren voor een afspraak. Bij het aanvragen van uw reservering heeft u de keuze uit verschillende dagen met een bijbehorend tijdvak van 60 minuten. Tijdens uw bezoek houden wij ons aan de voorgeschreven voorzorgsmaatregelen. Mogen wij u weer verwelkomen? U kunt hier alle informatie met betrekking tot deze service, de voorzorgsmaatregelen en het plannen van een afspraak terugvinden.

Gepaste service voor rouw

Onze winkels zijn gesloten, maar voor een uitvaart maken wij de aanschaf van gepaste kleding en schoenen graag makkelijk en mogelijk. Via een telefonische afspraak (eventueel een video-call) nemen wij uw wensen door en gaan wij voor u onze winkel in. Tevens spreken wij met u af hoe u de kleding wenst te ontvangen. Het vermaken van kleding behoort ook tot de mogelijkheden. Lees hier meer over deze service.

Roetgerink Outlet gesloten

De Roetgerink Outlet in Rijssen blijft tot nader bericht helaas gesloten.

Online shoppen en persoonlijk advies

Uiteraard blijft onze webshop voor u geopend. Onze winkels liggen vol met de mooiste kleding- en schoenencollecties van prachtige merken. Op onze website en sociale media blijven wij u graag inspireren met de mooiste mode en schoenen voor het hele gezin. Behoefte aan persoonlijk advies? Onze gastvrije medewerkers staan graag voor u klaar! Bekijk hier onze contactgegevens.

Levertijd online bestellingen

Let wel, door de verwachte extra drukte bij DHL kan het zijn dat de bezorging van uw online bestelling vertraging ondervindt. Via deze pagina kunt u actuele informatie met betrekking tot levertijden terugvinden.

Klantenservice

Onze klantenservice is maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur bereikbaar en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Bekijk hier onze contactgegevens. Uiteraard blijven wij via onze WhatsApp-service en sociale media kanalen 24/7 bereikbaar.

Wij hopen van harte dat wij u snel weer veilig mogen verwelkomen in Enter.

Blijf gezond!


Dit bericht is voor het laatst geüpdatet op woensdag 24 maart 2021.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.