Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Afhalen Online Bestellingen

Vanaf woensdag 10 februari a.s. is het mogelijk om uw online bestellingen af te halen bij ons Pick-Up Point. Middels dit nieuwsbericht informeren wij u over deze nieuwe afhaalmogelijkheid.

Vanaf woensdag 10 februari 2021 kunt u uw online bestelling afhalen bij onze winkel. Hoe het werkt? Wanneer u een bestelling gaat plaatsen kiest u in de check-out bij de stap “Bezorgen” voor de optie “Afhalen in onze winkel”. Wij gaan uw bestelling vervolgens voor u klaarmaken. U ontvangt van onze klantenservice een e-mail met hierin een tijdslot, de datum en het tijdvak, waarop u uw bestelling kunt afhalen. Op vertoon van deze e-mail haalt uw bestelling, op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip, af bij de hoofdingang van Roetgerink Mode. Voor het veilig en vlot afhalen van uw bestelling zorgt u ervoor dat u exact op het aangegeven tijdstip aanwezig bent, en dat u de e-mail met het tijdslot bij de hand heeft. Het is niet nodig deze e-mail te printen, u mag hem ook vanaf uw telefoon laten zien.

Telefonisch uw bestelling doorgeven

Wilt u telefonisch een bestelling plaatsen en deze afhalen bij onze winkel? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen naar 0547 – 381 766. Zij zullen de bestelling met u doornemen en een tijdslot met u afspreken. U ontvangt een bevestiging per e-mail. U haalt uw bestelling af zoals hierboven beschreven. De betaling geschiedt, contactloos, aan de deur.

Voorschriften voor het afhalen van uw bestelling

Bij het afhalen van uw bestelling vragen wij u om u te houden aan onderstaande voorzorgsmaatregelen.
  • Afhalen kan alléén op de afgesproken datum, op het afgesproken tijdstip.
  • Afhalen doet u alleen en gebeurt aan de deur, bij de hoofdingang van onze winkel.
  • Afhalen kan alleen als u klachtenvrij bent.
  • U betaalt uw bestelling online. In het geval van een telefonische bestelling betaalt u deze contactloos aan de deur.
  • Houd te allen tijde 1,5 meter afstand en voorkom fysiek contact met onze medewerkers.

Alle voorzorgsmaatregelen volgen op adviezen en richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM en kunnen indien nodig worden aangepast.

Aanvullende regels

Vanuit de Rijksoverheid hanteren wij daarmaast onderstaande aanvullende regels.
  • Thuis bestellen, na 4 uur afhalen: U plaatst uw bestelling vanuit huis, online of telefonisch. U ontvangt van ons per e-mail een tijdslot waarop u uw bestelling kunt afhalen. Deze is minimaal 4 uur na het moment dat u de bestelling heeft geplaatst. Hierbij gelden onze reguliere levertijden, deze kunt u hier terugvinden.
  • Niet direct ruilen: Het ter plekke, direct ruilen van de door u afgehaalde bestelling is niet mogelijk. Passen doet u thuis. Een eventuele ruiling gaat op de manier zoals u van ons gewend bent. Lees hier alle informatie terug met betrekking tot het ruilen van uw bestelling.
  • Retourneren is niet mogelijk: Het is niet toegestaan om uw bestelling bij ons afhaalpunt te retourneren. U kunt uw bestelling, zoals u dat van ons gewend bent, via DHL retourneren. Lees hier alle informatie terug met betrekking tot het retourneren van uw bestelling.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.