Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Shoppen zonder afspraak

Vanaf woensdag 28 april a.s. is het eindelijk weer mogelijk om zonder afspraak te komen winkelen.

Spontaan een bezoekje brengen aan onze winkel? De nieuwste collecties in het echt zien, voelen en passen? Vanaf woensdag 28 april 2021 is het eindelijk weer mogelijk om zonder afspraak te komen winkelen!

Openingstijden

Onze winkels hanteren de gebruikelijke openingstijden, met uitzondering van de donderdagavond. Op donderdag sluiten onze winkels om 20.00 uur. Om betere spreiding van bezoekers te realiseren bieden wij u extra koopzondagen. Meer informatie? Bekijk onze actuele openingstijden en koopzondagen.

Onze Koffiekökk’n blijft tot nader bericht gesloten. U kunt wel gebruik maken van de toiletten in onze Koffiekökk’n..

(Hygiënische) Voorzorgsmaatregelen veilig shoppen

Dankzij ons grote winkeloppervlak van ruim 6.500 m2 en uiteenlopende genomen (hygiënische) voorzorgsmaatregelen kunt u, geheel volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM, veilig bij ons shoppen.
Onze gastvrije modeadviseurs en personal shoppers heten u van harte welkom om veilig en met gepaste afstand samen met u de nieuwste mode te komen bewonderen.

Naar de voorzorgsmaatregelen

Komt u de prachtige lente- en zomercollecties ontdekken?


Dit bericht is voor het laatst geüpdatet op woensdag 28 april 2021.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.