Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Onze Koffiekökk’n is weer open!

Vanaf zaterdag 5 juni a.s. is het eindelijk weer mogelijk om gezellig een kopje koffie te drinken in onze Koffiekökk’n. Daarnaast zijn wij donderdags weer tot 21.00 uur geopend.

Genieten van een heerlijk kopje koffie of thee? Vanaf zaterdag 5 juni 2021 is onze Koffiekökk’n weer voor u geopend! Ook zijn wij de koopavonden weer tot 21.00 uur geopend.

Koffiekökk’n weer open

Even rustig zitten en de huiselijkheid en gastvrijheid van Roetgerink beleven? Wij heten u weer van harte welkom in onze Koffiekökk’n! Om de gezondheid van u, andere gasten en onze medewerkers te beschermen én om verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn onderstaande aanvullende huisregels van kracht.
 • Het aantal toegestane gasten is gelimiteerd.
 • De tafels en stoelen staan op veilige afstand van elkaar.
 • Gasten zijn verplicht om 1,5 meter afstand te houden.
 • Bij binnenkomst in de Koffiekökk'n moeten de handen worden ontsmet met desinfecterende gel.
 • Bij uw bezoek zijn registratie en een gezondheidscheck verplicht. Wij vragen u hiertoe een GGD-formulier in te vullen waarop u tevens uw naam- en contactgegevens noteert. registratie van uw naam- en contactgegevens verplicht. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting.
 • Bij binnenkomst in de Koffiekökk'n nemen gasten plaats aan een vrije tafel.
 • Aan een tafel zitten maximaal 4 personen op 1,5 meter afstand. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee. Personen uit hetzelfde huishouden mogen met meer mensen aan tafel zitten, op minder dan 1,5 meter afstand.
 • U blijft zoveel mogelijk zitten. Verplaatsen gebeurt niet onnodig.
 • Koffie of thee wordt bij u aan tafel gebracht. Het is niet de bedoeling dat er wordt afgehaald.
 • Er mogen geen tafels worden verschoven door gasten.
 • Tafels en stoelen worden na ieder gebruik gereinigd door ons personeel.
 • U kunt gebruik maken van de toiletten in onze Koffiekökk'n. Wij verzoeken u hier om strikt uw persoonlijke hygiëne te handhaven.
 • Verkouden, ziek of koorts? Blijf dan thuis, wij verwelkomen u graag een andere keer.

Openingstijden en koopavond

Onze winkels hanteren de gebruikelijke openingstijden. Zo staan wij op donderdagavond weer tot 21.00 uur voor klaar! Bekijk onze actuele openingstijden en koopzondagen.

(Hygiënische) Voorzorgsmaatregelen veilig shoppen

Dankzij ons grote winkeloppervlak van ruim 6.500 m2 en uiteenlopende genomen (hygiënische) voorzorgsmaatregelen kunt u, geheel volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM, veilig bij ons shoppen.
Onze gastvrije modeadviseurs en personal shoppers heten u van harte welkom om veilig en met gepaste afstand samen met u de nieuwste mode te komen bewonderen.

Naar de voorzorgsmaatregelen

Komt u de prachtige zomercollecties ontdekken? Zien wij u ook in onze Koffiekökk’n?

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.