Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

2 HALEN, 1 BETALEN bij Roetgerink

Profiteer in onze modewinkel van 2 halen, 1 betalen op kleding topmerken voor dames, heren én kinderen.

De ZOMERSALE is in volle gang! Vul extra voordelig uw vakantiekoffer, want vanaf woensdag 21 juli a.s. profiteert u in onze modewinkel op alle afdelingen van 2 HALEN, 1 BETALEN. Deze actie geldt op een groot deel van de lente- én zomercollecties voor dames, heren én kinderen! Bij Roetgerink Schoenen ontvangt u 30% tot en 50% korting op een groot deel van de schoenencollecties voor dames en heren en kinderen. Online ontvangt u 30% korting op de geselecteerde items.

Merkkleding met korting

Uw zomergarderobe aanvullen met de mooiste mode voor het hele gezin? Bij Roetgerink scoort u extra voordelig dameskleding, herenkleding én kinderkleding van topmerken. U profiteert vanaf woensdag 21 juli a.s. van 2 HALEN, 1 BETALEN* op alle afdelingen. Dames profiteren van 2 HALEN, 1 BETALEN op een groot deel van de lente- en zomercollecties van topmerken als Yaya, Summum, Anna van Toor, Geisha, Zoso, Only, Maison Scotch en Nukus. Heren profiteren van 2 HALEN, 1 BETALEN op geselecteerde lente- en zomerkledingcollecties van topmerken als State of Art, PME Legend, N.Z.A., Cavallaro Napoli, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Gant en Vanguard. Op onze kinderafdeling profiteert u van 2 HALEN, 1 BETALEN op een groot deel van de lente- en zomercollecties van topmerken als Vingino, Retour, Calvin Klein Jeans, Tommy Hilfiger, Cars Jeans, Quapi, Kids Only en Looxs.
Online ontvangt u tot en met 30% korting op de geselecteerde collecties.

Shop dames   Shop heren  Shop Jongens   Shop Meisjes

*Deze actie geldt alléén in onze winkel. U betaalt het duurste artikel. U herkent de deelnemende artikelen aan het aangehechte “2 halen 1 betalen-actielabel. Online ontvangt u t/m 30% korting. Online herkent u de deelnemende artikelen aan het Sale-label.

Merkschoenen met korting

Uw zomeroutfit compleet maken met een prachtig paar schoenen? Bij Roetgerink Schoenen profiteert u van 30% tot en met 50% korting** op damesschoenen en herenschoenen van topmerken. Dames ontvangen 30% tot en met 50% korting op een groot deel van de damesschoenencollecties van topmerken als Via Vai, Nubikk en Gabor. Heren ontvangen 30% tot en met 50% korting op een groot deel van de herenschoenencollecties van topmerken als Floris van Bommel, Blackstone en Giorgio.
Online ontvangt u 30% korting op de geselecteerde collecties.

Shop damesschoenen   Shop herenschoenen

**In onze winkel herkent u de deelnemende artikelen aan de aangehechte actiesticker. Online herkent u de deelnemende artikelen aan het Sale-label.

Openingstijden

Wij hanteren onze gebruikelijke openingstijden. Meer informatie? Bekijk onze actuele openingstijden.

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Bekijk alle informatie over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen zodat u, geheel volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM, veilig kunt komen shoppen.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.