Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Winkels weer open | extra koopzondagen

Wij verwelkomen je van harte weer in onze winkels! Om deze opening spectaculair te vieren profiteer je in onze modewinkel van 3 HALEN 1 BETALEN! Extra koopzondagen op 16 januari, 23 januari en 30 januari.

De mooiste items van onze ruim 450 topmerken in het echt zien, voelen en passen? Vanaf vandaag kunnen wij je eindelijk weer (bijna) alle service bieden en mogen we jou weer in onze winkels ontvangen!

3 HALEN 1 BETALEN

Om deze opening te vieren hebben wij een spectaculaire actie. Shop vanaf zaterdag 15 januari exclusief in onze modewinkel een groot deel van onze najaarscollecties met 3 halen 1 betalen*! In onze schoenenwinkel profiteer je tot en met 70% korting. Online blijf je profiteren tot en met 50% korting. Tijdens je bezoek houden wij ons aan de voorgeschreven voorzorgsmaatregelen, deze kan je hier terugvinden.

EXTRA KOOPZONDAGEN

ZONDAG 16 JANUARI - ZONDAG 23 JANUARI - ZONDAG 30 JANUARI 

Graag willen we je extra ruimte bieden om te komen shoppen in onze winkels, daarom zijn wij tijdelijk 7 dagen per week geopend. Op maandag tot en met zaterdag zijn wij van 9.00 tot 17.00 uur geopend. Op zondag zijn wij van 12.00 tot 17.00 de hele maand januari 2022 geopend (koopzondag). Kom jij profiteren van onze geweldige actie en alvast de allernieuwste voorjaarscollecties ontdekken?

(Hygiënische) voorzorgsmaatregelen veilig shoppen

Dankzij ons grote winkeloppervlak van ruim 6500 m2 en uiteenlopende hygienische voorzorgsmaatregelen kun je, geheel volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM, veilig bij ons shoppen. Onze gastvrije modeadviseurs en personal shoppers heten je van harte welkom om veilig en met gepaste afstand samen met je de mooiste mode en schoenen te komen bewonderen.

Onze gasten
 • Shoppen kan alleen als je klachtenvrij bent
 • Bij het betreden van onze winkels is het dragen van een mondkapje verplicht. Deze maatregel geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Indien je geen mondkapje bij je hebt kan je bij binnenkomst een mondkapje ontvangen.
 • Houd te allen tijde 1,5 meter afstand en voorkom fysiek contact met onze medewerkers.
Onze winkel
 • Bij binnenkomst wordt u gewezen op de genomen voorzorgsmaatregelen. Volgt u a.u.b. te allen tijde de aanwijzingen van ons personeel op.
 • Op verschillende plekken in onze winkel heeft u de mogelijkheid om uw handen te ontsmetten. 
 • Wij treffen extra hygiënische maatregelen, zoals frequentere schoonmaak van bijvoorbeeld deurklinken, paskamers, toiletten, kledingrekken en pinautomaten.
 • Het kassagebied is afgeschermd met speciale schermen.
 • Wij geven de voorkeur aan pinbetaling. Pinautomaten worden regelmatig schoongemaakt.
 • Onze Koffiekökk'n blijft tot nader bericht gesloten.. 

Onze medewerkers
 • Onze medewerkers houden een veilige afstand van 1,5 meter aan.
 • Onze medewerkers wassen en/of ontsmetten regelmatig de handen.
 • Onze medewerkers dragen een mondkapje.
 • Met behulp van speciale schermen is het mogelijk om veilig, op gepaste wijze, uw kleding af te laten spelden.
 • Medewerkers met corona-gerelateerde klachten zijn vanzelfsprekend niet aanwezig, heeft u zelf deze klachten? Dan zien we u heel graag op een ander moment terug.

Alle voorzorgsmaatregelen volgen op adviezen en richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM en kunnen indien nodig worden aangepast.

Wij verwelkomen je héél graag weer in een van onze winkels! Kom jij gezellig én veilig bij ons shoppen?


Dit bericht is voor het laatst geüpdatet op zaterdag 15 januari 2021.

*Geldt op items met het aangehechte actielabel en is niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen..


Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.