Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

EK Passion Star 2017

Wij zijn trotse winnaar van de EK Passion Star 2017. Deze prachtige prijs roemt Roetgerink om haar creativiteit, kwaliteit en passie. Een onderscheiding om trots op te zijn!

Met trots mogen wij vertellen dat wij de EK Passion Star 2017 hebben gewonnen, voor passie met traditie, creativiteit en heel veel emotie!

De Passion Stars zijn vrijdag 15 september 2017 voor de zevende keer feestelijk uitgereikt in Bielefeld, Duitsland. Zo’n zeshonderd gasten woonden de avond bij en zagen hoe drie retailers, waaronder Roetgerink, een Passion Star in ontvangst mochten nemen. Er werd ook een publieksprijs uitgereikt.

“De jury roemt de constante evolutie van Roetgerink, met telkens aanpassingen om klanten zo goed mogelijk te bedienen. Het bedrijf beschikt over een Fashion & Food Cab, fashion gift box, kinderbioscoop, doet aan sportsponsoring en houdt de kennis van medewerkers up to date. Kortom, een zeer actieve retailer die de onderscheiding ten volle verdient”, aldus de vakjury.

Er waren in totaal meer dan zestig ondernemingen genomineerd. De deskundige juryleden waren afkomstig uit de wetenschap, de handel, het bedrijfsleven en de media. De genomineerden zijn onder andere beoordeeld op emotie, duurzaamheid, kwaliteit, ondernemingscultuur, uniciteit, geloofwaardigheid en lifestyle.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.