Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Anne-Jet (14) uit Borne is onze nieuwe (vlog)ster!

Anne-Jet is actief op TikTok - voorheen musical.ly -, Instagram en YouTube. De altijd vrolijke Anne-Jet deelt met haar honderdduizenden volgers de leukste 'wannahaves' en 'must-do's'.

Begin 2016 maakte 'xxannejet' haar allereerste filmpje. Inmiddels is Anne-Jet actief op TikTok - voorheen musical.ly-, Instagram en YouTube waar ze honderdduizenden volgers de leukste 'wannahaves' en 'must-do's' laat zien. Haar vrolijke en hippe uitstraling zijn voor Roetgerink reden genoeg om een samenwerking met Anne-Jet aan te gaan.

Samen met Anne-Jet en haar moeder gaan we regelmatig shoppen bij Roetgerink, beneden in de R-Base. Daar spot Anne-Jet haar favoriete merken en de leukste shirtjes, rokjes en schoenen.

Anne-Jet zal op 29 september a.s. ook meelopen in onze modeshows!

Volg jij Anne-Jet al?Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.