Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Wijziging zondagopenstelling Brasserie R-1854

Brasserie R-1854 is in 2017 uitgeroepen tot de beste Brasserie van Overijssel en om die eervolle titel te blijven verdienen, hebben we het besluit genomen om met ingang van 1 januari 2019 de wekelijkse zondagopenstelling te wijzigen. Op de zondagen, maximaal 12 keer per jaar, dat Roetgerink Mode en Schoenen aan de overkant geopend is, zal Brasserie R-1854 ook geopend zijn en staat het personeel met de beste service voor u klaar.

Na herhaaldelijke verzoeken van bewoners van Enter en wensen van vaste gasten, is Brasserie R-1854 in Enter vanaf maart 2018 elke zondag open gegaan. Na bijna een jaar is gebleken, dat om 7 dagen per week de beste service te kunnen bieden, er ook 7 dagen per week de beste medewerkers voor u klaar moeten staan. Dit blijkt in de praktijk geen makkelijke opgave te zijn, gezien de schaarste op de horeca-gerelateerde arbeidsmarkt. We zijn in 2017 uitgeroepen tot de beste Brasserie van Overijssel en om die eervolle titel te blijven verdienen, hebben we het besluit genomen om met ingang van 1 januari 2019 de wekelijkse zondagopenstelling te wijzigen. Op de zondagen, maximaal 12 keer per jaar, dat Roetgerink Mode en Schoenen aan de overkant geopend is, zal Brasserie R-1854 ook geopend zijn en staat het personeel met de beste service voor u klaar. Gastvrouw Pam Averdijk en chef-kok Bart Scholman zorgen er, samen met hun enthousiaste team voor, dat een dag shoppen bij Roetgerink Mode en Schoenen compleet is. Brasserie R-1854 staat voor: gezelligheid, de beste service, eerlijke producten en ambachtelijk bereide gerechten, voor elk moment van de dag. Uiteraard blijft Brasserie R-1854 voor catering, feesten en eventuele inzet van onze leuke foodtrucks, op zondag voor iedereen op aanvraag beschikbaar. Meer informatie? 0547 - 388060

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.