Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Roetgerink 165 JAAR The Movie

Met trots blikken wij terug op 2019, ons 165-jarig jubileum. Wat hebben we veel gedaan dit jaar…

Zoals u wellicht weet stond heel 2019 in het teken van ons 165-jarig jubileum. Wat hebben we veel gedaan in dit prachtige jubileumjaar! Van geweldige prijzen tot aan een nieuwe Roetgerink-service. Het was een jaar en jubileum om nooit meer te vergeten!

Ons jubileumjaar in een vogelvlucht

In 2019 zijn we met ons eigen promotieteam en de Roetgerink-bus #OnTour geweest. Duizenden huishoudens hebben we verrast met een Fashion Giftbox Shop & Bite en een kopje koffie uit de foodtruck van Brasserie R-1854. Met als spectaculaire afsluiting een Fashion Giftbox voor heel Enter! Inmiddels heeft bijna ieder huishouden de giftbox mogen ontvangen. Daarnaast hebben we heel 2019 veel meer andere leuke prijzen weg mogen geven aan onze klanten, de laatste prijsuitreiking vindt in januari 2020 plaats.
In de zomer hebben we onze Personal Shopper Service geïntroduceerd. Wij zijn trots op deze nieuwe service en merken dat hij nu al onmisbaar is voor Roetgerink. Toen het nationale hitteplan van kracht was, hebben wij onze najaarscampagne gefotografeerd op het prachtige erf van: Erve Woolderink in Enter. In het najaar zijn we met leveranciers #OnTour geweest door Twente, een geslaagde gezellige, culinaire dag. In de winter vierden we officieel het eerste lustrum van de Roetgerink Foundation. Ter gelegenheid van dit lustrum hebben we deze sinterklaas en kerst extra veel gezinnen blij mogen maken met sinterklaascadeaus en kerstboodschappen. In Karatu, Tanzania wordt een hostel gebouwd voor schoolgaande meisjes. De bouw schiet flink op, zoals te zien in dit YouTube-fimpje.
Het jubileumjaar kwam in december tot een spetterend einde: we hebben genoten van een fan-tas-tisch eindfeest met alle medewerkers, leveranciers en familie.

“Van de leu mowt them”

Wij willen iedereen bedanken voor zijn/haar deelname aan ons 165-jarig bestaan. Ook willen wij iedereen bedanken die een bezoek heeft gebracht aan onze winkels en Brasserie R-1854, want zoals Paul Roetgering's overgrootvader vroeger al zei: "VAN DE LEU MOWT THEM"! Op naar de volgende 165 jaar!

Bekijk onderstaand filmpje voor een impressie van ons spetterende eindfeest.


Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.