Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Geselecteerde filters

  • Pig & Hen

Pig & Hen

0 Producten
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Pig & Hen

Pig & Hen

Voel je vrij om te leven. Zonder angst, met passie alles doen wat je wilt. Zwemmen met haaien en oceanen trotseren. En ja, soms een beetje te veel drinken hoort er ook bij! Wat je ook een adrenalinekick geeft, leef van dag tot dag en kom altijd weer thuis. Thuis waar je geliefden ook zijn.

Pig & Hen helpt jou de weg naar huis te vinden.

Pig & Hen - Bescherming voor stoere zeemannen

Door de grote marinevloot was Nederland begin 1600 pionier in het varen naar onbekende werelddelen. Weliswaar met enorme zeebenen werden nieuwe landen en andere leefstijlen ontdekt. Dat ging niet altijd zonder slag of stoot.
Om zichzelf tegen ongeluk te beschermen hadden de zeemannen op hun voet een tattoo van een varken en een haan, pig and hen. Deze Pig&Hen-tattoo zorgt ervoor dat de zeemannen het overleven op het moment dat zij een schip in nood moeten verlaten.
Deze tattoo gaf de zeemannen het gevoel dat ze in nood altijd het vaste land zouden vinden. Net als Pig & Hen die vastgehouden in houten kratten, al dobberend door de stroming aanspoelen op het vaste land.
Pig & Hen redt je leven, zelfs in de meest benaderde situaties.

Pig & Hen - Handmade in Amsterdam

De armbanden van Pig & Hen zijn compleet handgemaakt. Hoe dit kan? Naast het Amsterdamse hoofdkantoor heeft Pig & Hen een eigen werkplaats. Hier werkt een enthousiast team dag in dag uit met de hand, met de grootste zorg en met oog voor detail aan de nieuwste Pig & Hen-armbanden.
Naast het kenmerkende scheepstouw en de stalen sluitingen zijn 10 paar getalenteerde handen het succesingrediënt voor iedere handgemaakte Pig & Hen-armband.
Resultaat van dit vakmanschap? De stoere armbanden gaan je leven lang mee. Ze zijn sterker dan staal en worden met de tijd alleen maar mooier, net als jij met rimpels op je gezicht.

Pig & Hen - MaatvoeringNaam armbandTiny Ted
Legendary Larry*
Salty SteveSharp Simon
Pegleg Pete
Rum Ron
Barato Bob 
Gorgeous George
Bombay Barry 
Fat Fred 
Sluiting

Dogbone
Dikte: 6mm
Lengte: 25mm

Shackle
Dikte: 4mm
Lengte:22mm
Wijdte: 15mm
Shackle
Dikte: 4mm
Lengte:22mm
Wijdte: 19mm
Shackle
Dikte: 5mm
Lengte:28mm
Wijdte: 19mm
Shackle
Dikte: 5mm
Lengte:28mm
Wijdte: 19mm 
Shackle
Dikte: 5mm
Lengte:34mm
Wijdte: 22mm
TouwDikte: 7mm
Type: rond
Dikte: 7mm
Type: rond
Dikte: 10mm
Type: plat
Dikte: 11mm
Type: rond 
Dikte: 12mm
Type: plat
Dikte: 14mm
Type: plat
 *Dogbone lengte: 30mm.

 MaatPolsomtrek                                                                    
 S15 - 16,5 cm 
 M17 - 18,5 cm
 L19 - 21 cm


Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.