Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Ontbijt Arrangement

Van maandag 3 oktober tot en met maandag 31 oktober 2022 organiseren wij speciaal voor jou iedere maandag- tot en met donderdagochtend een heerlijk, gezellig ontbijt bij Brasserie R-1854. Voor onze kleine gasten hebben we een heerlijk kids ontbijt. Je kunt dit unieke arrangement hier online reserveren. Na het ontbijt heb je alle tijd om in onze winkel de mooiste najaarsmode en de nieuwste trends voor dames, heren én kinderen te ontdekken.

Kom je gezellig ontbijten en shoppen? Onze gastvrije medewerkers heten je van harte welkom!

Ontbijt Arrangement

Genieten van een heerlijk ontbijt? En shoppen op een rustiger moment in onze winkel? Boek dan nu ons Ontbijt Arrangement. Het arrangement wordt verzorgd door Brasserie R-1854, aan de overzijde van onze modewinkel.

Details Arrangement

Wij serveren je koffie of thee en verse jus d'orange, daarbij ontvangt u heerlijke broodjes, diverse soorten beleg, een yoghurtje en een gekookt eitje.

Locatie: Brasserie R-1854, aan de overzijde van onze modewinkel.
Aantal personen: Het arrangement is te reserveren tot 4 personen
Ontvangst: 09.15 uur
Tijd: Je kunt van 09.15 tot 10.00 uur ontbijten. Aansluitend kan je winkelen.
Kosten: € 12,50 p.p.
Cadeau: Je krijgt een ModeCheque t.w.v. € 12,50 cadeau. Te besteden op de dag van het geboekte arrangement.

Reserveren

Het Ontbijt Arrangement is uitsluitend beschikbaar op basis van reservering. Via de link onderaan deze pagina kan je het arrangement reserveren. Let op, er is een maximale beschikbaarheid per ochtend. 

Jouw reservering dient uiterlijk één werkdag vóór het door jou gewenste arrangement, vóór 16.00 uur door ons te zijn ontvangen. Voor reserveringen op maandag geldt, vóór vrijdag 16.00 uur is jouw aanvraag door ons ontvangen.

Je reservering is definitief als je een bevestiging ontvangt.

Reserveer een Ontbijt-arrangement

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.