Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters
  • Evenementen_Campagne_September2020_Desktop_3840x1000.jpg

Ontbijt Arrangement

Tot en met woensdag 28 oktober a.s. organiseren wij speciaal voor u elke maandag-, dinsdag- en woensdagochtend een heerlijk, gezellig ontbijt bij Brasserie R-1854. U kunt dit unieke arrangement, geschikt voor twee personen, reserveren. Na het ontbijt heeft u alle tijd om veilig, en op gepaste afstand in onze winkel de mooiste najaarsmode en de nieuwste trends voor dames, heren én kinderen te ontdekken.

Komt u gezellig ontbijten en shoppen? Onze gastvrije medewerkers heten u veilig en op gepaste afstand van harte welkom!

Ontbijt Arrangement

Genieten van een heerlijk ontbijt? En aansluitend veilig shoppen op een rustiger moment in onze winkel? Boek dan nu ons Ontbijt Arrangement. Het arrangement wordt verzorgd door Brasserie R-1854, aan de overzijde van onze modewinkel.

Details Arrangement

Wij serveren u koffie of thee en verse jus d'orange, daarbij ontvangt u heerlijke broodjes, diverse soorten beleg, een yoghurtje en een gekookt eitje.

Locatie: Brasserie R-1854, aan de overzijde van onze modewinkel.
Aantal personen: Het arrangement is alleen te reserveren voor twee personen.
Ontvangst: 09.15 uur
Tijd: u kunt van 09.15 tot 10.00 uur ontbijten. Aansluitend kunt u winkelen.
Kosten: € 10-, p.p.
Cadeau: u krijgt een ModeCheque t.w.v. € 10,- cadeau. Te besteden op de dag van het geboekte arrangement.

Reserveren

Het Ontbijt Arrangement is uitsluitend beschikbaar op basis van reservering. Via de link onderaan deze pagina kunt u het arrangement reserveren. Let op, er zijn maximaal 15 tweepersoonsarrangementen beschikbaar. 

Uw reservering dient uiterlijk één werkdag vóór het door u gewenste arrangement, vóór 16.00 uur door ons te zijn ontvangen. Voor reserveringen op maandag geldt, vóór vrijdag 16.00 uur is uw aanvraag door ons ontvangen.

Uw reservering is definitief als u (uiterlijk de eerstvolgende werkdag) een bevestiging ontvangt met hierin uw reserveringsnummer.

Reserveer een Ontbijt-arrangement

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.