Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Bezorgen en afhalen

Als u doordeweeks vóór 15.00 uur uw bestelling plaatst, wordt uw pakketje doorgaans de volgende werkdag bij u thuisbezorgd. Plaatst u een bestelling op een zaterdag of een zondag? Uw pakketje wordt doorgaans de tweede volgende werkdag bij u bezorgd.
De verzending van uw pakket wordt verzorgd door PostNL, wij zijn afhankelijk van hun bezorging. De kans bestaat dat de bezorgtermijn door uiteenlopende omstandigheden niet kan worden gerealiseerd. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan deze bezorgtermijn.

Thuisbezorgen

Pakketjes worden door PostNL bij u thuisbezorgd. Indien u niet thuis bent, biedt de bezorger het pakket bij uw buren aan. Geven ook de buren geen gehoor dan wordt geprobeerd uw bestelling op een andere dag, op een ander tijdstip te leveren.

Bezorgen op een ander adres

U kunt uw bestelling ook op een ander adres laten bezorgen. Als u bijvoorbeeld hele dagen niet thuis bent, omdat u uit huis werkt, kunt u uw pakket op uw werk laten bezorgen, af laten leveren bij een familielid of bij een buurman/-vrouw. U kunt tijdens het bestellen aangeven of u uw bestelling wilt laten leveren op een ander adres dan het factuuradres.

Bezorgen bij een PostNL PakjeGemak-afhaalpunt

Liever waar en wanneer het u uitkomt uw bestelling ophalen? Kies dan voor de bezorgmethode "PakjeGemak". Uw bestelling wordt door PostNL afgeleverd op een door u aangegeven PakjeGemak-punt.

Afhalen in de winkel

U kunt er ook voor kiezen om uw pakket af te halen in de winkel. Doordeweeks vóór 17.00 uur besteld? Dan ligt uw bestelling doorgaans de volgende werkdag, 's middags, voor u klaar in onze winkel. Let op: u krijgt een e-mail van service@roetgerink.nl, hierin staat dat uw pakket klaar ligt bij de klantenservice aan de Dorpsstraat 148 in Enter. U dient deze e-mail te printen en mee te nemen naar de winkel. U kunt de e-mail inleveren bij onze medewerkers van de klantenservice, vervolgens krijgt u uw pakket mee.

Verzendkosten

Voor het verzendklaar maken, controleren en afleveren van uw bestelling betaalt u een kleine bijdrage. De standaard verzendkosten bedragen € 2,95*, ongeacht de bestelwaarde. In het afrekenproces bij de stap "Bezorgen" - hier kiest u de verzendwijze - kunt u precies zien wat de verzendkosten zijn van uw bestelling.

*bestellingen met een verzendadres in België of Duitsland betalen standaard € 4,95 verzendkosten, ongeacht de bestelwaarde.