Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters
  • 01-SliderTop-MeerRoetgerink-3840x1000

Hét Modeplein van Twente

Aan hét Modeplein van Twente vindt u Roetgerink Mode, Roetgerink Schoenen en Brasserie R-1854. Op meer dan 6.500m², verspreid over verschillende afdelingen en verdeeld in uiteenlopende stijlen, bieden wij u meer dan 450 Nederlandse én internationale schoenen- en modemerken voor dames, heren én kinderen, voor alle gelegenheden en altijd volgens de laatste modetrends.
Voor, tijdens, of na het shoppen lekker lunchen, een hapje en een drankje, of gezellig dineren. Een bezoek aan Brasserie R-1854 maakt een dagje shoppen in Enter compleet!

Sinds 1854 staan wij voor u klaar met een gastvrije service en een unieke beleving.
Wij verwelkomen u graag voor een ontspannen, gezellige dag uit.

Het maatschappelijke hart van Roetgerink

Onze passie gaat verder dan alleen mode. Wij hebben ook passie voor mensen! Alle mensen kunnen bij Roetgerink terecht. Wij  hechten veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. We vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan het welzijn van kinderen, gezinnen en de maatschappij in het algemeen. Samen kunnen we de wereld mooier maken! Daarvoor hebben wij in 2014 de Roetgerink Foundation opgericht. 
  • 01-SliderTop-MeerRoetgerink-3840x1000

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.