Favorieten

U heeft nog geen favorieten toegevoegd.

Retourneren

De retourtermijn gaat in op de eerstvolgende dag nadat je jouw bestelling in ontvangst heeft genomen. Vanaf dat moment heb je 14 dagen de tijd om te herroepen. In die tijd kunt je op jouw gemak de artikelen bekijken, beoordelen en passen. Ben je niet tevreden over een artikel, omdat het bijvoorbeeld niet past, of omdat het niet naar verwachting is, dan kun je het artikel herroepen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar je bent hiertoe niet verplicht. Na herroeping heb je 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren. Dit geldt ook voor actie- en sale-artikelen.
Bij eventuele, door ons geconstateerde, onnodige schade van jouw retourzending, en bij een ongefrankeerde retourzending kunnen wij de kosten bij jou in rekening brengen. Indien er onnodige schade aan producten is ontstaan kunnen wij deze waardevermindering bij in rekening brengen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg zijn van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Gratis retourneren in de winkel

Je kunt jouw bestelling ook retourneren bij de klantenservice in onze winkel aan de Dorpsstraat 148, 7468 CR, in Enter. Geef het leveringsformulier met de artikelen die je wenst te retourneren af bij onze klantenservice. Voor deze manier van retourneren betaal je geen retourkosten.

Retourneren via een DHL ServicePoint

Heb je besloten jouw pakket te willen retourneren? Zet op het leveringsformulier bij de kolom "Retour" een kruisje achter de artikelen die je terug wilt sturen. De betreffende artikelen stop je samen met het leveringsformulier in een pakket die je voorziet van de bijgesloten, voorgedrukte DHL-retoursticker. Je geeft het pakket af bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Bewaar jouw afgiftebewijs goed! Zoek hier locaties van DHL ServicePoints op. De retourkosten bedragen € 4,95 en worden ingehouden op het terug te betalen bedrag.

Wij adviseren je gebruik te maken van de bijgeleverde, voorgedrukte DHL-retoursticker. Gebruik je de Roetgerink DHL-retoursticker niet? Of kies je voor de retourzending een andere partij dan DHL? Dan zijn de gemaakte kosten altijd voor eigen rekening.

Jouw retourzending volgen

Je kunt jouw retourzending volgen op de Track & Trace-pagina van DHL. Let wel, hiervoor heb je het barcodenummer van de retourzending nodig. Op de Track & Trace-pagina kun je zien of jouw retourzending al bij ons binnen is. Het kan voorkomen dat jouw pakket al bij ons is aangekomen, maar dat de retour nog niet in behandeling is genomen. Bij "Wanneer krijg ik mijn geld terug", onderaan deze pagina, lees je hoelang het maximaal duurt voordat jouw retour is verwerkt.

Retourneren vanuit België

Woon je in België en wilt je jouw bestelling retourneren? Zet op het leveringsformulier bij de kolom "Retour" een kruisje achter de artikelen die je terug wilt sturen. De betreffende artikelen stop je samen met het leveringsformulier in een pakket die je voorziet van de bijgesloten, voorgedrukte DHL-retoursticker. Je geeft het pakket af bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint van bpost. Bewaar jouw afgiftebewijs goed! Zoek hier locaties van officiële DHL ServicePoints van bpost in België op.

De retourkosten bedragen € 4,95 en worden ingehouden op het terug te betalen bedrag. Wij adviseren je gebruik te maken van de bijgeleverde, voorgedrukte DHL-retoursticker. Gebruik je de Roetgerink DHL-retoursticker niet? Of kies je voor de retourzending een andere partij dan DHL bpost? Dan zijn de gemaakte kosten altijd voor eigen rekening.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Je krijgt bij ons altijd je geld terug. Wij werken niet met cadeaubonnen. Als je sale- en actieartikelen retourneert krijg je bij ons ook gewoon jouw geld terug. Het volledige aankoopbedrag, minus de € 4,95 retourkosten, wordt terugbetaald via hetzelfde betaalmiddel als waarmee je hebt betaald. Indien je jouw bestelling in onze winkel retourneert worden er op de terugbetaling geen retourkosten ingehouden.

Wij betalen het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzend- en betaalkosten, minus € 4,95 retourkosten, zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen wachten met terugbetaling totdat we jouw retourzending hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.

Het kan voorkomen dat jouw retourzending al bij ons is aangekomen, maar dat de retour nog niet door ons is verwerkt. Wij willen je verzoeken rekening te houden met een uiterlijke verwerkings- en terugbetaaltermijn van 14 dagen. Indien je na deze termijn de terugbetaling niet hebt ontvangen helpt onze klantenservice je graag verder.

Meer informatie over terugbetalingen

Lees hier alle informatie met betrekking tot terugbetalingen.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.