Favorieten

U heeft nog geen favorieten toegevoegd.

Betaling

Allereerst, veiligheid staat bij ons voorop. Wij zorgen ervoor dat jouw betalingen veilig geschieden. Dit is de reden dat wij samenwerken met Ogone, een bedrijf gespecialiseerd in onlinebetalinen. Ogone, en daarmee ook Roetgerink Mode & Schoenen, garandeert je het hoogste veiligheidsniveau voor jouw onlinebetalingen. Je bent veilig door: het SSL-certificaat en de PCI DSS compliancy. Meer informatie over onlinebetalingen vind je in onze Algemene voorwaarden en in ons Privacybeleid.

Vooraf betalen met iDEAL

Je kunt je bestelling, zonder extra kosten, online betalen met iDEAL. Je betaalt dan het totaalbedrag van je bestelling meteen bij het plaatsen van de bestelling, online via jouw eigen bank. Als je internetbankiert bij ABN AMRO, Friesland Bank, ING of Rabobank kan je bij ons betalen met iDEAL. Hoe iDEAL werkt:
  1. Je geeft bij de betalingsmogelijkheden aan dat je betaalt met iDEAL. Hier selecteert je ook je eigen bank;
  2. Je komt terecht op de internetbankierpagina van je eigen bank. Hier kunt je de betaling completeren;
  3. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven, Roetgerink Mode & Schoenen krijgt hiervan bericht.

Vooraf betalen met Creditcard

Je kunt je bestelling ook betalen met je creditcard van: Mastercard en Visa. Betalen met je creditcard kost bij ons niets extra! Hoe online betalen met je creditcard werkt:
  1. Je geeft bij betalingsmogelijkheden aan dat je betaalt met je creditcard;
  2. Vul het volledige creditcardnummer van jouw kaart in;
  3. Vul de vervaldatum van de creditcard in. Voer tevens de 3-cijferige veiligheidscode, cvc-code, in. Deze staat vermeld op de achterkant van de creditcard;
  4. Het aankoopbedrag wordt van de creditcard geboekt op het moment dat je bestelling door ons wordt verzonden.

Achteraf betalen via Riverty

Eerst passen en daarna betalen? Dat kan! Je kunt je pakket achteraf betalen door te kiezen voor Riverty. Riverty voert voor Roetgerink.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je via e-mail een digitale acceptgiro van Riverty ontvangt om je bestelling te betalen. Deze acceptgiro ontvang je binnen enkele werkdagen na het plaatsen van je bestelling op het door jouw opgegeven e-mailadres.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met de digitale acceptgiro voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid, zoals omschreven in haar privacy statement. Word je verzoek tot betaling niet geautoriseerd? Neem gerust contact op met de klantenservice van Riverty.

Meer informatie over deze betaalmethode vindt je op de website van Riverty.
Voor deze betaalmethode betaal je € 1,95 transactiekosten. Bij de keuze voor Riverty ga je akkoord met de betalingsvoorwaarden van Riverty.


Betalen met jouw Persoonlijke Waardecheque

Wil je online betalen met jouw Persoonlijke Waardecheque? Dat kan op het moment dat jouw online account is geactiveerd en je kunt inloggen met het e-mailadres dat is gekoppeld aan je klantkaart. Heb je met je klantkaart nog niet eerder online een bestelling geplaatst op Roetgerink.nl? Lees hier hoe je jouw online account kunt activeren.

Op het moment dat je bent ingelogd met je e-mailadres, dat is gekoppeld aan je klantkaart, en een door jouw gekozen wachtwoord kan je bij stap 3 (de betaalmethode) kan je ervoor kiezen om je Persoonlijke Waardecheque te verzilveren. De waarde van je cheque wordt vervolgens in mindering gebracht op het totaalbedrag van je bestelling. Een eventueel resterend bedrag kan je voldoen met een betaalmethode naar keuze.

Betalen met een ModeCheque (Roetgerink Cadeaubon)

De ModeCheque is een Roetgerink-cadeaubon in de vorm van een pasje. Deze bon kan je ook online besteden. Hiervoor heb je de unieke code nodig die op de achterzijde van de pas staat.

Als je klaar bent met online winkelen ga je naar je winkeltas. Klik linksonder op “promotiecode toevoegen”. Vul in het verschenen veld de code van je cadeaupas in. Het betreffende bedrag wordt automatisch in mindering gebracht op de bestelwaarde.

Je kunt de waarde van de cadeaupas in meerdere keren besteden. Het is helaas niet mogelijk om bij je online bestelling meerdere ModeCheques (Roetgerink-cadeaupassen) te verzilveren. Per online bestelling kan je 1 ModeCheque verzilveren.

Betalen vanuit Duitsland of België

Bestel je vanuit Duitsland of België? Dan kan je bij ons betalen met een creditcard van Mastercard of Visa. Daarnaast zijn de buitenlandse betaalmethoden Bancontact en Sofort Banking ook bij ons beschikbaar. Let op, de betaalmethode Riverty is alleen mogelijk voor bestellingen met een factuuradres in Nederland.

Rekeningoverzicht

Je eigen administratie thuis heb je ook goed op orde, daarom vinden wij het belangrijk dat je duidelijk inzicht heb in je webshop en winkelaankopen. Je kunt je aankopen terugvinden in “Mijn Account”. Let wel, je kunt deze informatie enkel inzien als je een klantkaart of online account hebt bij Roetgerink Mode & Schoenen.

Verwerking van jouw betaling

Als je betaalt via iDEAL, dan word je betaling direct verwerkt. De verwerking van betalingen via creditcard en Riverty duurt gemiddeld vijf werkdagen.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.