Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Betaling

Allereerst, veiligheid staat bij ons voorop. Wij zorgen ervoor dat uw betalingen veilig geschieden. Dit is de reden dat wij samenwerken met Ogone, een bedrijf gespecialiseerd in onlinebetalingen. Ogone, en daarmee ook Roetgerink Mode en Schoenen, garandeert u het hoogste veiligheidsniveau voor uw onlinebetalingen. U bent veilig door: het SSL-certificaat en de PCI DSS compliancy. Meer informatie over onlinebetalingen vindt u in onze Algemene voorwaarden en in ons Privacybeleid.

Vooraf betalen met iDEAL

U kunt uw bestelling, zonder extra kosten, online betalen met iDEAL. U betaalt dan het totaalbedrag van uw bestelling meteen bij het plaatsen van de bestelling, online via uw eigen bank. Als u internetbankiert bij ABN AMRO, Friesland Bank, ING of Rabobank kunt bij ons betalen met iDEAL. Hoe iDEAL werkt:
  1. U geeft bij de betalingsmogelijkheden aan dat u betaalt met iDEAL. Hier selecteert u ook uw eigen bank;
  2. U komt terecht op de internetbankierpagina van uw eigen bank. Hier kunt u de betaling completeren;
  3. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven, Roetgerink Mode & Schoenen krijgt hiervan bericht.

Vooraf betalen met Creditcard

U kunt uw bestelling ook betalen met uw creditcard van: Mastercard en Visa. Betalen met uw creditcard kost bij ons niets extra! Hoe online betalen met uw creditcard werkt:
  1. U geeft bij betalingsmogelijkheden aan dat u betaalt met uw creditcard;
  2. Vul het volledige creditcardnummer van uw kaart in;
  3. Vul de vervaldatum van uw creditcard in. Voer tevens de 3-cijferige veiligheidscode, cvc-code, in. Deze staat vermeld op de achterkant van uw creditcard;
  4. Het aankoopbedrag wordt van uw creditcard geboekt op het moment dat uw bestelling door ons wordt verzonden.

Achteraf betalen via AfterPay

Eerst passen en daarna betalen? Dat kan! U kunt uw pakket achteraf betalen door te kiezen voor AfterPay. AfterPay voert voor Roetgerink.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u via e-mail een digitale acceptgiro van AfterPay ontvangt om uw bestelling te betalen. Deze acceptgiro ontvangt u binnen enkele werkdagen na het plaatsen van uw bestelling op het door u opgegeven e-mailadres.
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met de digitale acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Wordt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd? Neem gerust contact op met de klantenservice van AfterPay.
Meer informatie over deze betaalmethode vindt u op de website van AfterPay.
Voor deze betaalmethode betaalt u € 1,95 transactiekosten. Bij de keuze voor AfterPay gaat u akkoord met de betalingsvoorwaarden van AfterPay.


Betalen met uw Persoonlijke Waardecheque

Wilt u online betalen met uw Persoonlijke Waardecheque? Dat kan op het moment dat uw online account is geactiveerd en u kunt inloggen met het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw klantkaart. Heeft u met uw klantkaart nog niet eerder online een bestelling geplaatst op Roetgerink.nl? Lees hier hoe u uw online account kunt activeren.
Op het moment dat u bent ingelogd met uw e-mailadres, dat is gekoppeld aan uw klantkaart, en een door u gekozen wachtwoord kunt u bij stap 3 (de betaalmethode kunt ervoor kiezen om uw Persoonlijke Waardecheque te verzilveren. De waarde van uw cheque wordt vervolgens in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw bestelling.
Een eventueel resterend bedrag kunt u voldoen met een betaalmethode naar keuze.

Betalen met een ModeCheque (Roetgerink Cadeaubon)

De ModeCheque is een Roetgerink-cadeaubon in de vorm van een pasje. Deze bon kunt u ook online besteden. Hiervoor heeft u de unieke code nodig die op de achterzijde van de pas staat.
Als u klaar bent met online winkelen gaat u naar uw winkeltas. Klik linksonder op “promotiecode toevoegen”. Vul in het verschenen de veld de code van uw cadeaupas in. Het betreffende bedrag wordt automatisch in mindering gebracht op de bestelwaarde.
U kunt de waarde van de cadeaupas in meerdere keren besteden. Het is helaas niet mogelijk om bij uw online bestelling meerdere ModeCheques (Roetgerink-cadeaupassen) te verzilveren. Per online bestelling kunt u 1 ModeCheque verzilveren.

Betalen vanuit Duitsland of België

Bestelt u vanuit Duitsland of België? Dan kunt u bij ons betalen met een creditcard van Mastercard of Visa.
Buitenlandse betaalmethoden als Bancontact (Mister Cash) en Sofort Banking zijn bij ons helaas niet beschikbaar. Let op, de betaalmethode AfterPay is alleen mogelijk voor bestellingen met een factuuradres in Nederland.

Rekeningoverzicht

Uw eigen administratie thuis heeft u ook goed op orde, daarom vinden wij het belangrijk dat u duidelijk inzicht heeft in uw webshop en winkelaankopen. U kunt uw aankopen terugvinden in “Mijn Account”. Let wel, u kunt deze informatie enkel inzien als u een klantkaart of online account heeft bij Roetgerink Mode & Schoenen.

Verwerking van uw betaling

Als u betaalt via iDEAL, dan wordt uw betaling direct verwerkt. De verwerking van betalingen via creditcard en AfterPay duurt gemiddeld vijf werkdagen.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.