Fabienne Chapot

53 Producten
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Fabienne Chapot

Fabienne Chapot

Fabienne Chapot is er om jouw kledingkast op te fleuren! De collecties bestaan altijd uit de meest unieke prints en de hipste designs. Fabienne Chapot gelooft in het inspireren van alle vrouwen en dat is tevens ook het doel van het merk. De collecties zijn gemaakt om jou als vrouw comfortabel en lekker te voelen in je kleding. Zodat jij kan zijn wie je wil zijn.

Fabienne Chapot | Over het merk

Fabienne Chapot is opgericht door Fabienne. Het merk startte in 2006 onder de naam FAB. In die tijd begon het als accessoiremerk en richtte zich voornamelijk op tassen, schoenen en accessoires. De designs van Fabienne waren onmiddellijk herkenbaar door haar visie om een gedurfde en kleurrijke draai te geven aan het toen nog vrij grijze en zwart getinte accessoire-assortiment. En dat sloeg aan. In 2016 breide het merk zich uit tot Fabienne Chapot, een merk mét confectiecollecties. Maar nog steeds met het gedurfde en kleurrijke merk-DNA. Het hoofdkantoor van dit Nederlandse merk zit in Amsterdam, daar is waar de magie gebeurt.

Fabienne Chapot | Collecties

Fabienne Chapot lanceert twee collecties per jaar, elk bestaande uit vijf verschillende hoofdstukken. Het unieke aan Fabienne Chapot is dat zij veel veel gebruik maken van in-house ontworpen prints. Elke collectie weer herken je het merk aan haar rijke kleuren, vrouwelijk maatwerk en eigenzinnige details. De jurken, broeken, tops, blouses en truien kun je onderling goed combineren en op elkaar aanvullen. Met dit merk heb je absoluut een unieke stijl te pakken. En al die prachtige items shop je natuurlijk bij ons in winkel!

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.