Favorieten

U heeft nog geen favorieten toegevoegd.

Schoenentrends dames voorjaar 2023

Haal je witte schoenen maar weer uit de kast, want de zomer komt er weer aan. Ook voor het lente/zomerseizoen hebben we de nieuwe trends op het gebied van schoenen weer in een mooi overzicht gezet. Van pumps en instappers tot de laatste sneaker trends 2023.

1. Witte sneaker

Als eerst beginnen we met een trend die niet meer weg de denken is, namelijk de witte sneaker. Deze blijft ook komend seizoen een van de beste musthaves uit de collectie. Met de witte sneaker zit je altijd goed. Je vindt ze in onze webshop bij merken als Copenhagen Studios, Nubikk en Blackstone. De witte sneaker is goed te combineren met de naturelle kledingtrends maar ook met de felle kleuren die veel terug komen.

SHOP COLLECTIE


2. Felle kleuren

De felle kleuren zien we terug in de trends van zowel de kleding als de schoenen. Een sneaker in multicolour, metallic of parelmoer kleuren. Maar ook kobalt blauw, fuchsia en groen zien we veel terug bij korte laarsjes. Deze trend is goed te combineren met de felle kleding, maar is ook leuk bij de wat neutrale kleuren om je outfit nét die extra boost te geven. Stem de kleur van je schoenen af met een tasje in dezelfde kleur of print. En je steelt helemaal de show!

SHOP COLLECTIE

* De tekst gaat verder onder de afbeelding.

3. De hoogte in

De felle kleuren zien we ook teug in de klassieke pumps, stijlvolle hoge hakken en sandalen met hak. Natuurlijk mogen deze ook nog steeds in mooie neutrale kleuren. Draag ze onder een jurk of wijde pantalon. Wil je een meer casual outfit? Dan passen ze ook prima onder een jeans.

SHOP COLLECTIE

4. Loafers en instappers

Net als bij de heren is de loafer én instapper bij dames ook een echte musthave. Hier zien we de loafer terugkomen in een wat meer geklede variant. Ze zijn perfect voor casual gelegenheden en kunnen worden gedragen met een stoere jeans. Ook zijn deze stappers erg geschikt bij een leuk pak of een co-ord set. Kies voor een lichte kleur bruin of beige voor een naturel look, passend bij de Nature tones. Of ga voor een instapper of loafer in een opvallend kleurtje om je outfit op te vrolijken. De loafer is een ideale schoen en maakt je outfit compleet. De kleurrijke loafers zijn terug te vinden bij onder andere VIA VAI en Frank Design.

SHOP COLLECTIE

5. Cowboylaars

Een van de trends die worden doorgetrokken van de winter naar deze zomer zijn de cowboylaarzen. Ideaal, want je kan ze dus het hele jaar door dragen. Eerder zagen we ze vooral in neutrale kleuren, maar dit seizoen zien we ze steeds meer in felle kleuren, gewaagde printjes en metallic. De cowboylaars is leuk te combineren met een jurkje of rokje. Ze maken je festivallook nog eens even extra compleet!


SHOP COLLECTIE


Ben je enthousiast geworden over deze nieuwe trends? Dan is het nu tijd om de leukste schoenen te zoeken bij jouw outfit. Shop ze in onze winkel of online in onze webshop.


SHOP COLLECTIE

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.