Favorieten

U heeft nog geen favorieten toegevoegd.

Schoenentrends heren voorjaar 2023


Ben je benieuwd naar de nieuwe schoenen trends van aankomend seizoen? Wij hebben ze speciaal voor jou op een rijtje gezet. Combineer de schoenentrends met de nieuwe trends voor heren mode en jij rockt deze zomer in de meest trendy outfits.

1. Kleurrijke sneakers

Bij de nieuwe trends voor schoenen zien we veel kleur terugkomen. Multicolour, kobalt blauw, fuchsia, groen en oranje zijn kleuren die je sneaker net even een twist geven. Wanneer je deze sneaker combineert met de streetstyle look kan je leuke accessoires toevoegen, zoals witte sportsokken. Kleur in sneakers komt veelal terug in de sneakers van ons nieuwe merk HOFF sneakers.

 
SHOP COLLECTIE

2. Neutrale kleuren

Ben je toch niet zo van de kleur? Gelukkig zijn de schoenen in neutralere kleuren ook helemaal van deze tijd. Deze kleuren zijn terug te vinden in zowel sneakers als instappers. Je vindt ze onder andere bij merken als Nubikk, Giorgio, Blackstone en Australian.
De witte sneaker is al een paar jaar een trend en zal ook deze zomer niet verdwijnen. Ze zijn veelzijdig en kunnen gedragen worden bij bijna elke outfit. Of je nu een spijkerbroek draagt of een chino, een witte sneaker past er altijd bij. Kies voor een simpel en klassiek design of ga voor een paar met een opvallende kleurtje.

 
SHOP COLLECTIE


* De tekst gaat verder onder de afbeeldingen.

3. Loafers en instappers

De loafer komt ook dit seizoen prominent terug. Ze zijn perfect voor speciale gelegenheden én kunnen worden gedragen met een casual outfit, zoals een korte broek of chino. De loafer is zeker ook goed te combineren met een net pak. Kies voor een neutrale kleur, zoals bruin of beige voor een klassieke look, óf ga voor een opvallendere kleur of print om een statement te maken. Ook bij de loafer zien we de sneaker zool veel terug. Het is een echte eye-catcher voor de lente en zomer en is te combineren met bijna elke outfit. De loafer is een ideale schoen en maakt je outfit compleet.

Shop de loafers in onze schoenenwinkel óf online. 



Kortom, deze zomer zijn er weer een tal van schoenentrends voor heren. Of je nu gaat voor een klassiek model, zoals de loafer óf voor een meer hedendaags model als de sneaker: er is voor ieder wat wils en genoeg inspiratie op te doen. Neem vooral een kijkje in onze schoenen of bekijk de schoenencollectie voor heren in onze webshop.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.