Terugbetaling

Indien je besluit jouw bestelling, of een deel hiervan, te retourneren wordt het volledige aankoopbedrag, minus € 4,95 retourkosten, terugbetaald via hetzelfde betaalmiddel als waarmee je hebt betaald. Indien je de bestelling in onze winkel retourneert worden er op de terugbetaling geen retourkosten ingehouden. Lees hier alle informatie met betrekking tot retourneren en retourkosten.

Terugbetaling per betaalmethode

Het proces van terugbetalen is afhankelijk van de door jou gebruikte betaalmethode.

Vooraf betaald met iDEAL

Heb je jouw bestelling vooruitbetaald met iDEAL en heb je jouw bestelling, of een deel hiervan, geretourneerd of ben je van plan dit te doen? Wij betalen zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, het desbetreffende bedrag, inclusief eventuele verzendkosten, terug op het bij ons bekende rekeningnummer. Bij retourneren via PostNL worden € 4,95 retourkosten ingehouden op de terugbetaling. Retourneren in onze winkel is gratis.
Wij mogen wachten met de terugbetaling totdat wij de goederen hebben ontvangen, of tot het moment dat je hebt aangetoond de goederen te hebben teruggezonden.

Het kan voorkomen dat jouw retourzending al bij ons is aangekomen, maar dat de retour nog niet door ons is verwerkt. Wij willen je verzoeken rekening te houden met een uiterlijke verwerkings- en terugbetaaltermijn van 14 dagen. Indien je na deze termijn de terugbetaling niet hebt ontvangen helpt onze klantenservice je graag verder.

Vooraf betaald met creditcard

Heb je jouw bestelling vooruitbetaald met je creditcard en heb je jouw bestelling, of een deel hiervan, geretourneerd, of ben je van plan dit te doen? Wij boeken zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, het desbetreffende bedrag, inclusief eventuele verzendkosten, terug op de creditcard waarmee je hebt betaald. Bij retourneren via PostNL worden € 4,95 retourkosten ingehouden op de terugbetaling. Retourneren in onze winkel is gratis.
Wij mogen wachten met de terugbetaling totdat wij de goederen hebben ontvangen, of tot het moment dat je hebt aangetoond de goederen te hebben teruggezonden.

Het kan voorkomen dat uw retourzending al bij ons is aangekomen, maar dat de retour nog niet door ons is verwerkt. Wij willen je verzoeken rekening te houden met een uiterlijke verwerkings- en terugbetaaltermijn van 14 dagen. Indien je na deze termijn de terugbetaling niet hebt ontvangen helpt onze klantenservice je graag verder.

Achteraf betaald via Riverty

Heb je gekozen voor de betaalmethode Riverty en heb je jouw bestelling, of een deel hiervan, geretourneerd, of ben je van plan dit te doen? En heb je de rekening van Riverty nog niet betaald? Wij dragen er zorg voor dat Riverty zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, je op het bij Riverty bekende e-mailadres een gecorrigeerde factuur toestuurt. Op de correctiefactuur wordt het aankoopbedrag van de retourzending, inclusief eventuele verzend- en betaalkosten, in mindering gebracht. Bij retourneren via PostNL worden € 4,95 retourkosten in rekening gebracht. Retourneren in onze winkel is gratis. Wij mogen wachten met het door Riverty laten uitvoeren van de correctie op de factuur totdat wij de goederen hebben ontvangen, of tot het moment dat je hebt aangetoond de goederen te hebben teruggezonden.

Heb je de betaling aan Riverty al uitgevoerd, maar stuur je jouw bestelling, of een deel hiervan retour? Wij dragen er zorg voor dat Riverty zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, het desbetreffende aankoopbedrag, inclusief eventuele verzend- en betaalkosten, terugstort op het bij Riverty bekende rekeningnummer. Bij retourneren via PostNL worden € 4,95 retourkosten ingehouden op de terugbetaling. Retourneren in onze winkel is gratis. Wij mogen wachten met het door Riverty laten uitvoeren van de terugbetaling totdat wij de goederen hebben ontvangen, of tot het moment dat je hebt aangetoond de goederen te hebben teruggezonden.

Het kan voorkomen dat je retourzending al bij ons is aangekomen, maar dat de retour nog niet door ons is verwerkt. Wij willen je verzoeken rekening te houden met een uiterlijke verwerkings- en terugbetaaltermijn van 14 dagen. Indien je na deze termijn de terugbetaling niet hebt ontvangen helpt onze klantenservice je graag verder.

Betaald met uw Persoonlijke WaardeCheque

Heb je betaald met jouw Persoonlijke WaardeCheque en heb je jouw bestelling, of een deel hiervan, geretourneerd, of ben je van plan dit te doen? Op het moment dat je retour door ons is verwerkt ontvang je per e-mail een nieuwe WaardeCheque t.w.v. het door jou retour ontstane tegoed. Bij retourneren via PostNL worden € 4,95 retourkosten ingehouden op de terugbetaling. Retourneren in onze winkel is gratis.

Heb je naast jouw Persoonlijke WaardeCheque nog een andere betaalmethode gebruikt om de bestelling af te ronden? Bekijk de uitleg eerder op deze pagina voor de terugbetaling via overige betaalmethoden.
Wij mogen wachten met de terugbetaling totdat wij de goederen hebben ontvangen, of tot het moment dat je hebt aangetoond de goederen te hebben teruggezonden.

Het kan voorkomen dat je retourzending al bij ons is aangekomen, maar dat de retour nog niet door ons is verwerkt. Wij willen je verzoeken rekening te houden met een uiterlijke verwerkings- en terugbetaaltermijn van 14 dagen. Indien je na deze termijn de terugbetaling niet hebt ontvangen helpt onze klantenservice je graag verder.

Betaald met een ModeCheque (Roetgerink Cadeaubon)

Heb je betaald met een ModeCheque (Roetgerink Cadeaubon) en heb je jouw bestelling, of een deel hiervan, geretourneerd, of ben je van plan dit te doen? Op het moment dat jouw retour door ons is verwerkt ontvang je per e-mail een nieuwe Cheque t.w.v. het door jou retour ontstane tegoed. Bij retourneren via PostNL worden € 4,95 retourkosten ingehouden op de terugbetaling. Retourneren in onze winkel is gratis.

Heb je naast jouw ModeCheque nog een andere betaalmethode gebruikt om de bestelling af te ronden? Bekijk de uitleg eerder op deze pagina voor de terugbetaling via overige betaalmethoden.

Wij mogen wachten met de terugbetaling totdat wij de goederen hebben ontvangen, of tot het moment dat je hebt aangetoond de goederen te hebben teruggezonden.

Het kan voorkomen dat je retourzending al bij ons is aangekomen, maar dat de retour nog niet door ons is verwerkt. Wij willen je verzoeken rekening te houden met een uiterlijke verwerkings- en terugbetaaltermijn van 14 dagen. Indien je na deze termijn de terugbetaling niet hebt ontvangen helpt onze klantenservice je graag verder.

Krijg ik de verzendkosten ook terugbetaald?

De eventuele verzendkosten voor de heenzending worden terugbetaald indien je de gehele bestelling retourneert. Besluit je een deel van je bestelling te retourneren? Dan betalen wij de eventuele verzendkosten niet terug. Dit omdat de verzendkosten een kleine bijdrage zijn voor het klaarmaken, controleren en afleveren van jouw bestelling.

Terugbetaling Winkelaankoop

Heb je besloten jouw winkelaankoop te retourneren? Dan kan je terecht bij de klantenservice in onze winkel. Hier wordt jouw retour verwerkt. Je  kan er vervolgens voor kiezen om het betreffende bedrag contant of in de vorm van een tegoedbon retour te ontvangen. Je kunt er ook voor kiezen om het betreffende bedrag terug te laten storten op je rekening, dit gaat via “retourpinnen”.

Retourpinnen

Retourpinnen is eigenlijk een omgekeerde pintransactie. Indien je van deze optie gebruik wenst te maken kan je bij onze klantenservice, nadat jouw retour is aangenomen, je pas in de hiervoor bedoelde betaalautomaat stoppen. Het bedrag wordt teruggestort op de bankrekening die hoort bij de betaalpas die je hebt gebruikt bij de retourpintransactie. Dit mag een andere pas zijn dan de pas waarmee je oorspronkelijk hebt betaald.

Het duurt maximaal 3 werkdagen voordat het betreffende bedrag is bijgeschreven op het rekeningnummer van de bij de retourpintransactie gebruikte pas.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.