Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Vind de perfecte maat

Twijfelt u tussen verschillende maten? Vindt u het lastig om de voor u beste maat te kiezen? Wilt u van verschillende merken weten wat uw perfecte maat is? Met onze maatadvies-tool proberen wij u zoveel mogelijk een antwoord te geven op al uw vragen, om zo het online winkelen nóg makkelijker te maken. Hoe het werkt? Bij veel van onze producten dames- en herenkleding ziet u op de productpagina, onder de beschikbare maten, een button staan met “Wat is mijn maat?”. Door op deze button te klikken weet u door een paar korte vragen te beantwoorden snel welke maat het beste bij u past.


Persoonlijk, passend online maatadvies

Door binnen de maatadvies pop-up vier korte stappen te doorlopen heeft u eenvoudig en snel altijd het perfecte maatadvies bij de hand.

Stap 1. Basisgegevens

Als eerste vult u onderstaande vier vragen in. Bij herenkleding zijn vraag 1, 2 en 4 van toepassing.
  1. Lengte - staat standaard ingesteld op lengte in centimeters.
  2. Gewicht - staat standaard ingesteld op gewicht in kilogram.
  3. Borst - staat standaard ingesteld op cupmaat EU. Als u uw borstomvang weet kunt u ook deze optie gebruiken door op “Bovenborstomvang” te klikken.
  4. Leeftijd - door uw leeftijd op te geven is het maatadvies nóg nauwkeuriger. Leeftijd is namelijk van invloed op gewichtsverdeling.

Nadat u deze gegevens heeft ingevuld klikt u op “Wat is mijn Maat?”. Op basis van deze informatie heeft de tool meteen al een persoonlijk, perfect maatadvies voor u.


Stap 2. Pasvormvoorkeur

Onder de geadviseerde maat heeft u de mogelijkheid om aan te geven naar welke pasvorm uw voorkeur uitgaat. De pasvormvoorkeur staat standaard ingesteld op “Regular”, wilt u dit wijzigen klik dan op het potlood-icoontje. U heeft de keuze uit onderstaande pasvormen:
  1. Aansluitend - u draagt kleding strak om het lichaam voor een slank silhouet met contouren.
  2. Regular - u draagt kleding het liefst zoals de pasvorm bedoeld is.
  3. Loszittend - u draagt kleding liever los op het lichaam voor een ontspannen silhouet.

Nadat u uw pasvorm heeft geselecteerd klikt u op “Opslaan”. Wilt u de ene keer uw kleding losjes en de andere een keer een aansluitende fit? Geen probleem! U kunt uw pasvormvoorkeur, net als de door u opgegeven basisinformatie, altijd wijzigen.


Stap 3. Inzicht in hoe de kleding op basis van het maatadvies valt

Wilt u weten hoe het door u bekeken item in de door de tool geadviseerde maat valt? Klik dan onder de knop “Verder winkelen” op “Meer details”.


Stap 4. Verder winkelen

Wanneer u op “Verder winkelen” klikt verdwijnt de pop-up en kunt u de juiste, geadviseerde maat selecteren en het artikel toevoegen aan uw winkeltas.

Automatisch maatadvies

Handig: U hoeft de pop-up maar één keer in te vullen. Door eenmalig uw gegevens in te vullen kan de maatadvies-tool automatisch bij ieder artikel, dat deze vorm van maatadvies ondersteunt, de voor u perfecte maat berekenen. Wil u nog iets wijzigen? U kunt alle door u opgegeven informatie altijd wijzigen.
Wilt u niet langer gepersonaliseerd maatadvies ontvangen? Klik in de maatadvies pop-up rechtsboven op het informatie-icoontje. Klik op “Alle gegevens verwijderen” en klik vervolgens op “Ja”. Hierop wordt de door u ingevulde informatie verwijderd en zal de tool u niet meer voorzien van maatadvies.

Heeft u aanvullende vragen? Onze klantenservice staat graag voor u klaar.Uw gegevens worden alleen gebruikt om u het perfecte maatadvies te kunnen bieden. Uw gegevens worden met niemand gedeeld. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming het privacybeleid van Pixibo.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.