Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Ruilen

Wil je een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur? De dag na ontvangst van jouw bestelling heb je 14 dagen de tijd om de gewenste artikelen te herroepen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar je bent hiertoe niet verplicht. Na herroeping heb je 14 dagen de tijd om het betreffende artikel te ruilen. Voor het ruilen van een artikel gelden dezelfde voorwaarden als voor het retourneren van een artikel.
Bij eventuele, door ons geconstateerde, onnodige schade van jouw retourzending, en bij een ongefrankeerde retourzending kunnen wij de kosten bij je in rekening brengen. Indien er onnodige schade aan producten is ontstaan kunnen wij deze waardevermindering bij je in rekening brengen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Op onderstaande twee manieren kun je jouw bestelling ruilen.

Ruilen door een nieuwe bestelling te plaatsen

Is het door jou bestelde artikel niet helemaal naar wens? Heb je bijvoorbeeld de verkeerde maat of kleur besteld? Stuur in dat geval het betreffende artikel retour. Zet op het leveringsformulier bij de kolom "Retour" een kruisje achter het betreffende artikel. Verpak dit artikel samen met het leveringsformulier in een pakket die je voorziet van de bijgesloten, voorgedrukte DHL-retoursticker. Je geeft het pakket af bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Bewaar je afgiftebewijs goed! Zoek hier locaties van DHL ServicePoints op. De retourkosten bedragen € 4,95 en worden ingehouden op het terug te betalen bedrag.
Vervolgens dien je het artikel wat je ervoor in de plaats wilt opnieuw te bestellen op onze webshop. Als je een nieuwe bestelling plaatst, doe je dit zoals je gewend bent. Deze bestelling geldt als een nieuwe bestelling en je betaalt dan ook de gebruikelijke verzendkosten à € 2,95*, bij bestellingen vanaf € 50,-* is de verzending gratis.

Gratis ruilen in de winkel

Kom je jouw artikel liever ruilen in de winkel? Dat kan! Neem het betreffende artikel en het leveringsformulier mee naar onze modewinkel in Enter. Bij onze klantenservice kun je de betreffende artikelen gratis ruilen. Onze klantenservicemedewerkers helpen je graag verder!

*bestellingen met een verzendadres in België of Duitsland betalen standaard € 4,95 verzendkosten, ongeacht de bestelwaarde.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.