Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Ruilen

Wilt u een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur? De dag na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om de gewenste artikelen te herroepen. U kunt hiervoor gebruik  maken van het modelformulier voor herroeping, maar u bent hiertoe niet verplicht. Na herroeping heeft u 14 dagen de tijd om het betreffende artikel te ruilen. Voor het ruilen van een artikel gelden dezelfde voorwaarden als voor het retourneren van een artikel.
Bij eventuele, door ons geconstateerde, onnodige schade van uw retourzending, en bij een ongefrankeerde retourzending kunnen wij de kosten bij u in rekening brengen. Indien er onnodige schade aan producten is ontstaan kunnen wij deze waardevermindering bij u in rekening brengen.

Op onderstaande twee manieren kunt u uw bestelling ruilen.

Ruilen door een nieuwe bestelling te plaatsen

Is het door u bestelde artikel niet helemaal naar wens? Heeft u bijvoorbeeld de verkeerde maat of kleur besteld? Stuur in dat geval het betreffende artikel retour. Zet op het leveringsformulier bij de kolom "Retour" een kruisje achter het betreffende artikel. Stop dit artikel terug in het pakket, sluit het leveringsformulier bij, voorzie het pakket van de bijgeleverde, voorgedrukte retoursticker en breng het pakket naar een PostNL Pakketpunt. Bekijk hier de locaties van PostNL Pakketpunten.
Vervolgens dient u het artikel wat u ervoor in de plaats wilt opnieuw te bestellen op onze webshop. Als u een nieuwe bestelling plaatst, doet u dit zoals u gewend bent. Deze bestelling geldt als een nieuwe bestelling en u betaalt dan ook ongeacht de bestelwaarde de gebruikelijke verzendkosten à € 2,95*, dit is voor het verzendklaar maken en bezorgen van de bestelling.

Gratis ruilen in de winkel

Komt u uw artikel liever ruilen in de winkel? Dat kan! Neem het betreffende artikel en het leveringsformulier mee naar onze modewinkel in Enter. Bij onze klantenservice kunt u de betreffende artikelen gratis ruilen. Onze klantenservicemedewerkers helpen u graag verder!

*bestellingen met een verzendadres in België of Duitsland betalen standaard € 4,95 verzendkosten, ongeacht de bestelwaarde.