Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Krijg ik mijn geld terug als ik iets terugbreng of retour stuur?

Bij ons krijgt u altijd uw geld terug als u iets terugbrengt. Wij werken niet met tegoedbonnen, u krijgt gewoon uw eigen geld weer terug. Bij retourneren van online bestellingen wordt het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzend- en betaalkosten, en minus de € 4,95 retourkosten, terugbetaald via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u heeft betaald. Indien u uw online bestelling retourneert in onze winkel worden er geen retourkosten ingehouden.

De eventuele verzendkosten voor de heenzending worden terugbetaald indien u de gehele bestelling retourneert. Besluit u een deel van uw bestelling te retourneren? Dan betalen wij de eventuele verzendkosten niet terug. Dit omdat de verzendkosten een kleine bijdrage zijn voor het klaarmaken, controleren en afleveren van uw bestelling.

Wij betalen het betreffende aankoopbedrag, inclusief eventuele verzend- en betaalkosten, en minus de € 4,95 retourkosten, zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.