Winkeltas

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Hoe word ik klant bij Roetgerink.nl?

Als u voor het eerst een bestelling bij ons plaatst, kunt u ervoor kiezen om uw gegevens op te slaan. Zo kunt u volgende keren eenvoudig aan de hand van uw e-maildres en een door u gekozen wachtwoord inloggen en shoppen op onze site.

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.