Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Hoe kan ik mijn online bestelling ruilen?

Wilt u een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur? Dan kunt u uw bestelling binnen de termijn van 14 dagen herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar u bent hiertoe niet verplicht. Hierna heeft u nog 14 dagen de tijd om de betreffende artikelen te ruilen. U kunt op twee manieren ruilen:

  1. Nieuwe bestelling plaatsen: stop het item dat u wenst te ruilen terug in het pakket, sluit het leveringsformulier* bij. Plak de meegeleverde DHL-retoursticker op het pakket. Breng het pakket naar een DHL ServicePoint. De retourkosten à € 4,95 worden ingehouden op het terug te betalen bedrag.
    Vervolgens bestelt u het artikel wat u ervoor in de plaats wilt op onze webshop. Als u deze bestelling plaatst, doet u dit zoals u gewend bent. De bestelling geldt als een nieuwe bestelling en u betaalt dan ook de gebruikelijke verzendkosten à € 2,95**, u u profiteert van gratis verzending bij bestellingen vanaf € 50,-**.
  2. Ruilen in de winkel: Komt u uw artikel liever ruilen in de winkel? Dat kan! Neem het betreffende artikel en het leveringsformulier mee naar onze modewinkel in Enter. Bij de klantenservice helpen ze u graag verder! Eventuele openstaande bedragen, door u of ons te betalen, worden direct verrekend. Voor deze manier van ruilen betaalt u geen retourkosten.

*op het leveringsformulier kruist bij de laatste kolom "Retour" aan welke items u retourneert.
**bestellingen met een verzendadres in België of Duitsland betalen standaard € 4,95 verzendkosten, ongeacht de bestelwaarde.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.