Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Hoe kan ik online betalen met een ModeCheque?

De Roetgerink ModeCheque is een door Roetgerink Mode & Schoenen uitgegeven cadeaubon in de vorm van een pasje. Op de achterzijde van de pas staat een unieke code. Als u klaar bent met online winkelen gaat u naar uw winkeltas. Klik linksonder op "promotiecode toevoegen". Vul in het verschenen veld de code van uw cadeaupas in. Het betreffende bedrag wordt automatisch in mindering gebracht op de bestelwaarde. 
U kunt de waarde van de cadeaupas in meerdere keren besteden. Het is helaas niet mogelijk om bij uw online bestelling meerdere ModeCheques (Roetgerink-cadeaupassen) te verzilveren. Per online bestelling kunt u 1 ModeCheque verzilveren.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.