Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Geselecteerde filters

  • Mart Visser

Mart Visser

40 Producten
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Mart Visser

Mart Visser

De vrouwelijke collecties van Mart Visser laten zich kenmerken door ambacht, liefde voor luxe materialen en oog voor detail. Met een unieke mix van schoonheid, zelfvertrouwen, stijl en succes creëert Mart Visser op-en-top vrouwelijke items.

Mode voor iedere vrouw

Kleine, normale of grote maten? De kleding van Mart Visser geeft iedere vrouw een goed gevoel! Tijdens het ontwerpen van de kleding is er veel aandacht voor de pasvorm, belijning en materiaalkeuze. Hierdoor ontstaan collecties die, ongeacht kledingmaat, altijd perfect vallen.
Stijl gebonden? De mode van Mart Visser is verkrijgbaar in iedere stijl. Van tijdloos en ingetogen tot trendy en uitbundig. In iedere stijl en voor ieder moment heeft Mart Visser een perfecte outfit.
Voor alle leeftijden? Mart Visser zegt er zelf het volgende over: “Het is altijd mijn doelstelling geweest om met het ontwerpen van een confectielijn de jonge oma, haar dochter en de volwassen kleindochter te kunnen kleden”. Kortom, de mode van Mart Visser is écht voor iedere vrouw.

De collectie van Mart Visser is bij ons verkrijgbaar van maat 36 tot en met maat 46.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.